Angajatii Daikin Romania au plantat 5000 de copaci in Videle, judetul Teleorman

daikin-ro_actiune-plantare-1 Daikin Romania s-a alaturat Asociatiei MaiMultVerde si a participat la o actiune de plantare a peste 5.000 de copaci intr-o zona afectata de surpari si alunecari de teren din Videle, judetul Teleorman. Daikin Romania si partenerii sai din intreaga tara au contribuit la atingerea targetului stabilit de Asociatia MaiMultVerde, acela de a impaduri o zona dezafectata cu 5.000 de copaci, prin donarea a peste 1.400 de puieti, in valoare de peste 14.000 lei. Restul donatiilor au fost sustinute prin campania de foundraising a asociatiei sau prin donatiile altor voluntari.

„Ne-am alaturat acestei actiuni din dorinta de a ne implica in proiecte in beneficiul comunitatii, iar cum astfel de activitati necesita un efort comun, am apelat si la sprijinul partenerilor nostri. Cu totii am crezut cu putere in aceasta intiativa si ne-am dorit sa conturam cu propriile maini povestea unui viitor mai verde pentru noi si generatiile viitoare. In plus, pe termen lung, Daikin isi propune o implicare si mai activa in astfel de activdaikin-ro_actiune-plantare-3itati benefice mediului inconjurator”, a declarat Alina Turcitu, Marketing Coordinator Daikin Airconditioning Central Europe – Romania.

Printre partenerii Daikin care s-au alaturat acestei cauze prin donatii catre Asociatia MaiMultVerde se regasesc: Avi Compact, Amber Technologies, Aldo Defcool, BL-ZS CONS, Climatico.ro, DAAS, G.K. System, Netcom Activ, Rov Heiz Consult, Sildor Total Serv, TEHNOPRO CLIMA, Tin Lavir.

Reprezentantii Daikin, angajati si parteneri deopotriva, au fost receptivi la propunerea de a fi voluntari intr-o actiune de impadurire, contribuind la reabilitarea unei zone desertificate si afectate de alunecari de teren.

Pe termen lung, Asociatia MaiMultVerde le va furniza tuturor celor implicati in aceasta cauza imagini si informatii referitoare la evolutia acestei paduri.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.