Angajatii DHL Romania au sarbatorit Ziua Internationala a Voluntariatului

Un numar de 60 de angajati ai DHL Romania au sarbatorit Ziua Internationala a Voluntariatului ajutand Fundatia SOS Casele Copiilor si Casa Prichindel, din Brasov, la reabilitarea centrelor pentru copii. Voluntarii si-au oferit ajutorul in locatiile din Bucuresti, Bacau, Sibiu si Brasov. Ei au zugravit camerele copiilor, au plantat flori in curtile orfelinatelor, au oferit rechizite scolare si jucarii copiilor si au organizat o mica petrecere cu prajituri si sucuri pentru acestia, in fiecare dintre cele patru locatii.

“In afara de bucuria de a face un bine persoanelor defavorizate, si pe langa scopul caritabil al acestei initiative, voluntarii angajati ai DHL Romania au petrecut cateva ore impreuna cu copii, in spiritul unei echipe unite. Printre planurile de viitor ale DHL Romania in ceea ce priveste actiunile de voluntariat se numara initiative de donare de sange si reunirea fortelor pentru a face o bucurie copiilor defavorizati in perioada sarbatorilor de iarna”, spun reprezentantii companiei.

Ziua Internationala a Voluntariatului reprezinta un program care se concentreaza pe insuflarea spiritului de voluntariat in randul angajatilor Deutsche Post DHL, incurajandu-i sa isi dedice timpul si eforturile pentru a crea un impact pozitiv in comunitatile lor. Angajatii sunt astfel incurajati sa se implice in activitati in conformitate cu cele trei programe ale politicii de responsabilitate sociala ale grupului, respectiv: GoGreen (protejarea mediului inconjurator), GoHelp (gestionarea calamitatilor naturale) si GoTeach (implicarea in educatia semenilor defavorizati.

Anul trecut compania a serbat Ziua Internationala a Voluntariatului in 120 de tari, implementand 600 de proiecte, la care au ajutat peste 60.000 de voluntari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.