Angajatii E.ON au voluntariat pentru tinerii din Centrul Pinocchio, din Carbunari

Baia Mare voluntariat EON 3Un numar de 25 de voluntari E.ON, majoritatea din Baia Mare, dar si manageri veniti din Bucuresti si Targu Mures, au lasat birourile ori au schimbat uneltele de lucru pe care le folosesc in activitatea de zi cu zi, cu unelte de gradinarit si de vopsit. Angajatii E.ON, coordonati de angajatii Asociatiei Profesionale Neguvernamentale de Asistenta Sociala ASSOC Baia Mare, au plantat butasi de zmeura si de coacaz si au vopsit gardul centrului Pinocchio unde 14 tineri cu dizabilitati Baia Mare voluntariat EON 1isi dezvolta deprinderile si potentialul pentru o viata cat mai normala. Un moment emotionant a fost cel in care tinerii au facut cunostinta cu voluntarii E.ON, manifestandu-si bucuria de a avea noi oaspeti   in centru.

Dr_Hans-Gilbert_Meyer - E ONA fost o zi emotionanta pentru noi fiindca am cunoscut niste tineri deosebiti. Suntem incantati de felul in care am fost primiti, dar si de faptul ca am putut sa aducem o mica contributie pentru tinerii din centru. Doresc sa le multumesc celor din ASSOC, dar si colegilor mei fiindca au venit la voluntariat in numar asa de mare, si sunt convins ca fiecare dintre noi am invatat de la acesti tineri ca viata trebuie pretuita si ca acolo unde exista grija pentru ceilalti exista si sansa de mai bine”, a declarat dr. Gilbert Meyer, director general E.ON Servicii Clienti.

Dupa actiunea de la Carbunari, voluntarii E.ON au luat pranzul la Baia Mare voluntariat EON 2Restaurantul ASSOC din Baia Mare, in care muncesc tineri cu dizabilitati si din medii defavorizate, aratandu-si si in acest fel sprijinul pentru eforturile asociatiei de a integra profesional acesti tineri.

 Incepand cu anul 2005, E.ON Romania a sustinut cu peste 9,2 milioane de euro numeroase proiecte de responsabilitate sociala destinate comunitatii, numarul total al beneficiarilor acestor initiative ridicandu-se la aproximativ 258.000. E.ON Romania incurajeaza actiunile de voluntariat, anual peste 250 de angajati s-au implicat in comunitatile locale, avand o contributie de aproximativ 6.000 de ore de voluntariat.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.