Angajatii Ford au refacut locul de joaca de la Spitalul Filantropia Craiova

Aproximativ 90 de angajati ai Departamentului Financiar al Ford Romania si ai Sectiei de Productie Motoare au lucrat ca voluntari pentru a reface locul de joaca din Sectia Pediatrie a Spitalului Filantropia, din Craiova. Actiunea a inceput in luna august, iar echipele conduse de Don Gelinas (Director Financiar) si Ian Pearson (Manager-ul Sectiei de Productie Motoare) au lucrat intens pentru a reface intreaga zona. Munca de renovare a inclus curatarea spatiului, crearea unei zone pavate separate cu scaune, instalarea unei noi zone de joaca, echipament nou de joaca, banci si foisoare noi ,precum si cosmetizarea zonei pentru a fi mai atractiva atat pentru copii, cat si pentru parinti.

“In urma cu ceva vreme, pe cand ma aflam in spital cu fiul meu am observat acest loc de joaca abandonat care ar fi trebuit utilizat de copiii care viziteaza spitalul.  Din pacate acest lucru nu era posibil, deoarece era complet distrus.  In acel moment la Ford cautam sa sprijinim astfel de proiecte si in acel moment am ales propunerea de a restaura aceasta zona.  Sunt foarte bucuroasa ca proiectul a fost primit cu caldura de toti colegii mei si sper ca va aduce putina bucurie fiecarui parinte si copil care viziteaza spitalul”, a spus Nadia Reischel, Manager Analiza Financiara la Ford Romania, cea care a identificat  proiectul.

Costurile pentru a reamenaja locul de joaca de la Spitalul Filantropia s-au ridicat la aproximativ 25.000 USD, banii fiind donati de angajatii Ford Romania, precum si de furnizorii care lucreaza in cadrul fabricii.  O parte din acesti bani vin, de asemenea, din partea Ford Germania, care a organizat un concert caritabil in Köln unde s-au colectat aproximativ 2.400 USD pentru a sprijini actiunea in Craiova.

“Se spune ca nimic nu se compara cu zambetul unui copil si speram ca datorita muncii depuse de echipa vom aduce un zambet pe fetele copiilor si parintilor care viziteaza spitalul. Nu suntem doar foarte mandri, ci suntem si onorati  sa fim parte din acest proiect si speram cu totii sa putem sprijini proiecte similare in viitor.  Facem parte din comunitatea din Craiova, iar proiecte ca acesta ne ofera ocazia de a utiliza abilitatile angajatilor nostri pentru binele comunitatii” a spus Ian Pearson, Manager al Sectiei de Productie Motoare Ford.

Intreaga locatie a fost nivelata si impartita in doua: zona de odihna si zona de joaca care acum are o suprafata de joaca securizata.  Voluntarii Ford au construit, de asemenea, o noua zona pavata si noi borduri, au consolidat si vopsit gardul de imprejmuire din beton si – nu in ultimul rand  – au instalat un nou gard de perimetru din lemn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.