Angajatii Grupului CEZ in Romania au dat cadouri copiilor din cadrul Fundatiei Sf. Dimitrie

Gestul angajatilor Grupului CEZ in Romania a fost rasplatit cu sunet de colinde In cadrul celei de-a patra editii a actiunii interne „Mos Craciun de serviciu”, 30 de copii, beneficiari ai Centrului pentru Educatie si Sprijin Comunitar din cadrul Fundatiei Sf. Dimitrie din Bucuresti, s-au simtit ca #acasa la sediul CEZ, unde au primit cadouri.

Atmosfera de sarbatoare a fost presarata de momente emotionante, generozitate, #energiepentrubine si un program de colinde pe care copiii l-au pregatit special pentru gazde. „O ce veste minunata”, „Iata, vin colindatori” sau „Sus boieri nu mai dormiti” au fost doar cateva dintre colindele interpretate.

Stim cat de important este ca fiecare copil sa Grupul CEZ in Romania deruleaza pentru al 4 lea an consecutiv actiunea interna Mos Craciun de Serviciu in beneficiul copiilor Fundatiei Sf. Dimitriesarbatoreasca Craciunul intr-o atmosfera calda, protectoare, alaturi de persoane dragi. De patru ani, angajatii Grupului CEZ in Romania demonstreaza ca energia vine de la oameni si isi asuma rolul de Mos Craciun pentru a le oferi copiilor Fundatiei Sf. Dimitrie, un Craciun fericit. Ne bucuram sa ne implicam in initiative care asigura elementele propice dezvoltarii noii generatii.”, a declarat Doina Vornicu, COO Grupul CEZ in Romania.

Mos Craciun a fost reprezentat de 30 de angajati ai Grupului CEZ in Romania care si-au luat in serios rolul si au indeplinit toate dorintele copiilor, oferindu-le haine, incaltaminte de iarna, jucarii, carti si dulciuri. Copiii sustinuti de Fundatia Sf. Dimitrie provin din familii cu resurse financiare reduse, monoparentale, care traiesc in conditii improprii.

Voluntarii Grupului CEZ in Romania, prin intermediul platformei „Energie pentru Bine”, daruiesc an de an sarbatori linistite si frumoase reprezentantilor comunitatilor locale din aria operationala a Grupului, demonstrand ca energia vine de la oameni.a

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.