Angajatii Hilton au voluntariat in proiectele sustinute de United Way

Peste 30 de angajati ai hotelului Athénée Palace Hilton Bucharest au sustinut proiectele Fundatiei United Way Romania, cu ocazia celebrarii celei de-a doua editii a Hilton Worldwide Global Week of Service, ce a avut loc intre 6-12 octombrie. Athénée Palace Hilton a sustinut, astfel, cauza educatiei pentru copiii din familii fara posibilitati materiale, cu ocazia Maratonului International Bucuresti. Sapte angajati Hilton au participat ca alergatori si un alt grup de voluntari a asistat echipa United Way in organizarea evenimentului. Fiecare alergator si-a propus sa stranga o  suma de bani pentru cauza educatiei, sub forma de donatii personale, de la colegi si prieteni, toate fondurile fiind  folosite pentru educatia copiilor sprijiniti de United Way. In total, alergatorii Hilton au strans fonduri de 3274 lei, rezultate in urma a 105 km de alergare si a 107 ore de voluntariat. De asemenea,  Athénée Palace Hilton a ajutat, prin intermediul United Way, si Scoala Speciala pentru Surzi nr. 1 din Bucuresti. Angajatii voluntari au renovat si reparat spatiul in care copiii de aici isi desfasoara activitatile educative si unde locuiesc pe tot parcursul anului. Totodata, hotelul a donat si materiale, precum lenjerie si mobila, pentru a imbunatati calitatea vietii tinerilor care invata la aceasta scoala.

“Sunt extrem de incantata de colaborarea cu fundatia United Way Romania si pentru ca membrii echipei noastre au raspuns prompt initiativelor, cu pasiune si dedicare. Global Week of Service a facilitat astfel numeroase parteneriate puternice cu organizatii de impact, asa cum este United Way. Acest lucru ne ajuta sa extindem spiritul de ospitalitate in cadrul comunitatilor in care lucram si ne desfasuram activitatea, fiind in perfecta concordanta cu viziunea noastra de “a raspandi lumina si caldura ospitalitatii”.Global Week of Service urmeaza astfel principiul fondatorului Conrad Hilton de a-i servi pe ceilalti”, a declarat Linda Griffin, Director General al hotelului Athénée Palace Hilton Bucharest.

Serviciul in folosul comunitatii este o traditie Hilton Worlwide, iar acte de voluntariat au loc pe tot parcursul anului din partea celor 6 branduri distincte si a celor aproximativ 250 de proprietati din Europa. Eforturile Athénée Palace Hilton au reprezentat devotamentul companiei in scopul servirii comunitatii, fiind vorba de peste 1000 de proiecte globale in 2013.

Global Week of Service reprezinta cea mai ampla actiune caritabila a Hilton Worldwide si strange impreuna membrii echipelor din toate proprietatile Hilton din intreaga lume, ajutand in acest mod la consolidarea legaturilor dintre companie si comunitati si facilitarea lucrului in echipa.

In 2012, in cadrul inaugararii Global Week of Service, membrii echipelor din peste 600 de proprietati au dus la bun sfarsit peste 800 de proiecte in 401 orase aflate sub tutela Hilton Worldwide. Proiectele au avut ca scop determinarea membrilor in a contribui prin participare si a distribui, in numele Hilton Worldwide, Travel with Purpose, oportunitati, a consolida comunitatile, a celebra cultura si a trai armonios. In acest an, compania si-a propus sa depaseasca target-ul, reusind sa realizeze mai mult de 1200 de proiecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.