Angajatii Holcim din Cluj-Napoca si-au unit fortele pentru renovarea unei scoli

Angajatii Holcim de la statia de betoane Cluj-Napoca s-au mobilizat pentru a oferi copiilor din comunitate un loc mai curat si mai frumos, renovand spatiul din curtea scolii “Ioan Bob”. Ei au construit un spatiu de depozitare, au imbunatatit terenurile dedicate activitatilor sportive, prin trasarea marcajelor si montarea unui cos de baschet, au reparat si vopsit bordurile si bancile din curtea scolii si au reamenajat spatiul verde. Alaturi de echipa s-a aflat si Directorul General al Holcim Romania, Daniel Bach.

“Ne bucuram ca in acest an aniversar al companiei Holcim putem sustine comunitatea orasului Cluj, alaturi de celelate localitati in care vom derula activitati de voluntariat. Aceasta actiune este o dovada a recunostintei noastre si un act de responsabilitate civica, pe care dorim sa-l transformam intr-o traditie aici, dar si in celelalte orase din tara”, a declarat Daniel Bach, director general al Holcim Romania.

Scoala “Ioan Bob” este una dintre cele mai vechi institutii de invatamant public care deserveste comunitatea clujeana, unde studiaza circa 600 de elevi. De aceea ea a fost propusa ca obiectiv de reabilitare de catre angajatii Holcim Romania din Cluj-Napoca, impreuna cu alti membri ai comunitatii, beneficiari directi si indirecti ai initiativei de voluntariat.

Actiunea de renovare a acestui simbol al orasului Cluj-Napoca face parte din campania de responsabilitate sociala „Impreuna pentru comunitate”, care se desfasoara in 15 localitati din tara: Bucuresti, Chitila, Alesd, Brasov, Campulung, Craiova, Cluj-Napoca, Pitesti, Ploiesti, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Targu Mures, Timisoara si Turda.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.