Angajatii hotelurilor Hilton au voluntariat pentru sustinerea comunitatilor locale

Athenee Palace Hilton_5 Angajatii hotelurilor Hilton din Romania au sustinut timp de o saptamana angajamentul companiei de a servi comunitatile locale, in cadrul celei de-a treia editii anuale a Hilton Worldwide Global Week of Service. Peste 100 de angajati ai hotelurilor din Bucuresti, Cluj si Oradea au participat la mai multe proiecte in folosul comunitatii care au inclus renovarea unor scoli, sustinerea copiilor cu probleme de sanatate, implicarea in proiecte eAthenee Palace Hilton_1ducationale, dar si donarea de sange si participarea la cursuri de prim-ajutor.

Essam Abouda, Vice President Hilton Worldwide pentru Europa de Est, Rusia si Turcia.“Global Week of Service reprezinta inca o oportunitate de a strange laolalta membrii echipelor Hilton din intreaga lume, celebrand impreuna pasiunea noastra pentru servicii de calitate. Noi nu putem fi puternici decat in masura in care si comunitatile pe care le servim sunt puternice si vom continua sa ne asumam rolul pe care il avem in comunitatile in care operam, prin servicii de voluntariat derulate pe tot parcursul anului”, a declarat Essam Abouda, Vice President Hilton Worldwide pentru Europa de Est, Rusia si Turcia.

In cadrul Global Week of Service care s-a desfasurat in Romania, angajatii Hotelului Athenee Palace Hilton din Bucuresti, in parteneriat cu United Way, si-au oferit sprijinul pentru renovarea terenurilor de sport si a salilor de clasa si au donat carti bibAthenee Palace Hilton_7liotecilor din doua scoli din Buftea. In cadrul unei alte initiative pentru imbunatatirea mediului educational, angajatii voluntari ai hotelului au vizitat Scoala Speciala pentru Surzi nr. 1 din Bucuresti unde au renovat si reparat spatiul in care copiii isi desfasoara activitatile educative si unde locuiesc pe tot parcursul anului.

In parteneriat cu Asociatia Societatea de Salvare Bucuresti, o echipa de angajati Athenee Palace Hilton a luat parte la cursuri de acordare a primului ajutor, in cadrul proiectului ”Exista un erou in fiecare dintre voi”. In urma examenului pe care l-au dat, acestia vor putea de acum sa intervina in situatii de urgenta inainte de sosirea ambulantei, crescand astfel sansele de supravietuire ale eventualelor victime.

In saptamana 19-25 octombrie, grupuri de voluntari, angajati ai Hotelului Hampton by Hilton Cluj-Napoca, au mers la Scoala Christiana si la Scoala Emil Isac, unde se deruleaza proiectul ”Invata sa reusesti”. DoubleTree by Hilton Oradea_1Aici, ei le-au citit basme copiilor pentru a-i ajuta sa-si consolideze deprinderea de a citi, au jucat cu ei jocuri educative si au participat la concursuri de desen si lucru manual. Cinci adolescenti implicati in proiect au primit sansa de a petrece o zi urmarind activitatile derulate de angajatii de la receptia hotelului si din departamentul de menaj, pentru a invata mai multe despre aspectele practice ale industriei ospitalitatii. Adolescentii au reusit astfel sa-si perfectioneze abilitatile si sa afle mai multe detalii despre obtinerea unui job in industria hoteliera.

Angajatii Hotelului DoubleTree by Hilton Hotel Oradea au donat sange in beneficiul spitalelor locale, iar unii dintre ei au participat la concursul anual de cautare de comori organizat de asociatia locala de cercetasi in interiorul si in imprejurimile hotelului.

Desfasurata in perioada 19 – 25 octombrie, Global Week of Service reprezinta cea mai ampla actiune caritabila a Hilton Worldwide si strange laolalta membrii echipelor din toate proprietatile Hilton din intreaga lume, ajutand in acest mod la consolidarea legaturilor dintre companie si comunitatile locale. Anul acesta, compania isi propune sa duca la bun sfarsit peste 3000 de asemenea proiecte in folosul comunitatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.