Angajatii InterContinental au donat supa calda si haine persoanelor fara adapost

Xmas Soup_1Angajatii Hotelului InterContinental, impreuna cu voluntari de la Asociatia Casa Ioana, din ambasadele britanice si americane, au servit mese calde si au oferit haine si alte obiecte esentiale persoanelor fara locuinte si sarace din Bucuresti. 

Actiunea a facut parte din proiectul “Supa de Craciun”, ajuns la cea de-a cincea editie, un proiect de solidaritate organizat de Casa Ioana si sustinut de InterContinental.

Este un gest simbolic de solidaritate si compansiune pentru persoanele mai putin privilegiate. Noi, cei de la InterContinental sustinem cu bucurie acest proiect si este foarte motivant sa vezi ca de ficecare data tot mai multi colegi vor sa participe ca voluntari fie sa pregateasca fie sa serveasca supa si, de asemenea, tot mai multe companii sunt dornice sa ajute. Supa de Craciun a devenit o traditie pentru toti”, a declarat Cristian Marino, Executive Chef InterContinental Bucuresti.

La eveniment a fost prezent si Ambasadorul Marii Britanii in Romania, Excelenta Sa Paul Brummell, care a ajutat la servirea supelor.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.