Angajatii KMG International au alergat in scopuri caritabile la crosul Rompetrol Run and Care

rompetrol - run and carePeste 300 de angajati din diferite companii din cadrul Grupului KMG International au alergat alaturi de familii si parteneri de afaceri la crosul Rompetrol Run and Care, aflat la cea de-a patra editie. Desfasurat in parcul Tineretului din Bucuresti, crosul a aliniat la start participanti care au alergat pe distante de 5, 10 si 15 km, compania donand 5 USD pentru fiecare kilometru parcurs. Banii vor fi utilizati pentru a sprijini cauzele Hospice Casa Sperantei si ale Asociatiei pentru Dravet si Alte Epilepsii Rare.

In urma cursei caritabile Rompetrol Run and Care de anul acesta, toate fondurile stranse pentru ”Fundatia Hospice Casa Sperantei” vor fi alocate ingrijirii medicale a pacientilor cu boli amenintatoare de viata, sprijin social si consiliere psiho-emotionala a pacientilor si familiilor acestora, iar cele stranse pentru ”Asociatia pentru Dravet si alte Epilepsii Rare” vor acoperi o parte din costurile medicale si dezvoltarea activitatilor dedicate copiilor afectati in centrul de zi.

Simona Popovici - RompetrolContinuam sa promovam voluntariatul  si activitatile sportive in randul angajatilor si familiilor lor, dar si partenerilor nostri. Suntem mandri ca prin acestea putem sustine cauze cu un impact deosebit asupra comunitatii din care facem parte si sa ajutam cat mai multe persoane cu probleme de sanatate. Toti colegii din KMG International sunt deschisi sa doneze timp si efort pentru actiuni caritabile si doresc sa le multumesc pentru asta”, a declarat Simona Popovici, Director Resurse Umane al Grupului KMG International.

Angajatii se implica in actiuni de voluntariat ale companiilor Grupului in fiecare an, fie in cadrul programelor propuse de catre companie sau in demersuri caritabile proprii.

KMG International are peste 5.000 de angajati in Romania, iar din 2009 a investit peste 9 milioane USD in proiecte de dezvoltare comunitara in tara, depasind 300.000 de beneficiari directi.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.