Angajatii Knauf Gips au voluntariat pe santierul Habitat for Humanity din Bucuresti

Echipa Knauf Gips RomaniaAngajatii companiei Knauf Gips din departamentele de vanzari, suport tehnic, resurse umane si management au ajutat Habitat for Humanity Romania sa reabiliteze casele familiale din cadrul SOS Satele Copiilor Bucuresti, lucrand la placarea mansardelor cu gips-carton a doua case. Cele 12 case familiale adapostesc cate o mama sociala ce are in grija 6-7 copii. Casele au fost date in folosinta acum 20 de ani si nu au mai fost renovate de atunci, avand si un consum energetic mare. Compania Knauf Gips Romania a venit in sprijinul proiectului cu 26 de voluntari, iar impreuna cu Knauf Gips Bulgaria a donat materiale necesare pentru reabilitarea interioara a celor 12Habitat case (placi de gips carton, profile metalice si accesorii).

„Activitatea de pe santierul SOS Satele Copiilor ne-a oferit sansa de a lucra cot la cot impreuna cu colegii din toate zonele tarii, punand in opera materialele Knauf, cu care colegii de la birou (din departamentele marketing, financiar sau logistica) intra mai rar in contact direct. A fost o placere sa lucram impreuna pentru copii. Speram ca si alte companii se vor alatura demersului Habitat for Humanity Romania oferindu-le copiilor gazduiti de catre SOS Satele Copiilor posibilitatea de a se dezvolta si a creste intr-un mediu propice”, au declarat voluntarii Knauf Gips.

Avand o experienta de peste 81 de ani, Knauf furnizeaza materiale de constructie, producand o gama larga de sisteme de finisaj (pe baza de gips, ciment si chimie), cat si profile metalice si accesorii specifice.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.