Angajatii Lafarge, din nou la munca pe santierul Habitat din Oradea

Lafarge Romania a trimis a 17-a echipa de voluntari pe santierul Habitat din Oradea, in cadrul evenimentului Big Buid 2012. Cei opt angajati Lafarge isi unesc fortele pentru a ajuta sase persoane cu posibilitati materiale reduse sa obtina in doar 5 zile o locuinta decenta. Lafarge Romania sustine evenimentul Big Build material si uman pentru al patrulea an consecutiv. Contributia la Big Build 2012 consta in fundatiile solide pentru locuintele ce se ridica in aceasta saptamana si peste 350 ore de munca. Din 2003 pana in prezent Lafarge Romania a contribuit la proiectele Habitat cu aproximativ 500.000 USD in bani si materiale de constructie.

„A face bine intr-un mod atat de direct este motivant pentru noi si oamenii notri. A ne implica in cauza Habitat este natural legat de domeniul nostru de activitate. In plus, este o datorie pe care ne-o asumam cu mandrie si responsabilitate pentru ca vedem cum schimbam in bine viata unor familii si observam cum acest lucru ne imbogateste si pe noi, ca oameni”, declara Sonia Artinian, Director General, Lafarge Romania.

De la inceputul parteneriatului cu Habitat, peste 250 de angajati ai Lafarge au lucrat voluntar pe santierele de la Beius, Cluj, Radauti, Dorohoi, Cumpana, Oarja si Baltesti, totalizand 8.000 ore de munca in beneficiul cauzei Habitat for Humanity in Romania.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.