Angajatii Orange au muncit peste 2300 de ore in beneficiul comunitatii

In Luna Voluntariatului, angajatii Orange au realizat actiuni in beneficiul a nu mai putin de 11 comunitati, sustinand proiecte pentru dezvoltarea abilitatilor si competentelor a sute de tineri. Programul a cumulat peste 2300 de ore de implicare sociala, fiind orientat – in special – catre sustinerea tinerilor si copiilor institutionalizati sau cu deficiente. Printre activitatile organizate cu prilejul Lunii Voluntariatului se numara si sesiunea de mentorat dedicata elevilor de liceu. Timp de o zi, 25 de tineri din licee de top din Bucuresti si Cluj-Napoca au avut oportunitatea de a vedea ce inseamna o zi de lucru la Orange si de a interactiona cu profesionisti din domenii precum HR, comunicare, marketing, management, financiar, vanzari, IT, tehnic, management de proiect, strategie de afaceri, training sau relatii clienti. Astfel, angajatii Orange au impartasit din experienta lor profesionala tinerilor participanti, printre mentori aflandu-se si Jean-François Fallacher, CEO Orange Romania.

“Prin programul de mentorat pentru o zi ne-am propus sa oferim elevilor o perspectiva practica asupra domeniului in care isi doresc sa se dezvolte. Acest gen de interactiune poate reprezenta o experienta valoroasa legata de alegerile profesionale pe care tinerii le au de facut”, a declarat Veronica Dogaru, Corporate Communications Manager la Orange.

In plus, angajatii companiei s-au implicat activ in renovarea unor centre educationale, amenajarea de locuri de joaca pentru copii, in actiuni de ecologizare sau de amenajare a spatiului verde, activitati educativ-recreative pentru copiii hipoacuzici sau cu autism, precum si in competitii sportive organizate in scop caritabil. Peste 2000 de persoane au beneficiat de sprijinul si de implicarea celor peste 200 de angajati Orange si a mai mult de 150 de membri din comunitatile in care s-au desfasurat activitati.

De mai bine de 11 ani, Orange sustine constant cauze sociale, cultural-educative sau de mediu, prin toate cele 4 directii strategice ale programului sau de responsabilitate sociala. Implicarea in comunitate prin actiuni de voluntariat reprezinta una dintre modalitatile prin care Orange reuseste sa creeze impact pozitiv in comunitate, compania facilitand implicarea angajatilor in astfel de activitati si incurajandu-i sa sustina cauzele sociale in care cred.

Programul Luna Voluntariatului la Orange a fost derulat cu sprijinul Fundatiei Orange, al ONG-urilor si institutiilor partenere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.