Angajatii Orange au reciclat peste 1100 de telefoane in Saptamana Voluntariatului

orangeAngajatii Orange, impreuna cu sustinatori din cadrul comunitatii, au reciclat 1.161 de telefoane si dispozitive mobile pentru a sustine programul YouthBank al Asociatiei pentru Relatii Comunitare (ARC), un program de initiativa civica pentru tineri. Actiunea a facut parte din initiativa ”Saptamana Voluntariatului”, proiect in cadrul caruia, in acest an, Orange a donat 3 euro catre YouthBank pentru fiecare telefon si dispozitiv mobil reciclat. Astfel, cu sprijinul voluntarilor, s-au strans peste 3.200 de euro. Cu aceasta suma se vor finanta in 2015 activitatile tinerilor liceeni care s-au implicat in proiect, respectiv YouthBank Mures, YouthBank Reghin si YouthBank Orange2Bucuresti.

“Orange incurajeaza adoptarea unui comportament responsabil fata de mediu si prin reciclarea telefoanelor. De aceea, sprijina proiecte de constientizare si incurajeaza angajatii, partenerii si publicul larg sa adopte o astfel de atitudine. Anul acesta, pe langa actiunea de reciclare a telefoanelor mobile, compania a facut un pas mai departe in implicarea comunitara, asociind acest proiect cu o actiune de strangere de fonduri pentru a sustine programul YouthBank si educatia civica a tinerilor. Rezultatele proiectului se datoreaza angajatilor Orange, partenerilor si publicului larg, tuturor celor care s-au alaturat acestei initiative”, spun reprezentantii companiei.

Prin cele patru directii strategice ale programului sau de responsabilitate sociala – implicarea in comunitate, incluziunea digitala, protectia mediului si siguranta copiilor in mediul digital – Orange sprijina constant, de mai bine de 12 ani, cauze sociale, cultural-educative sau de mediu. Actiunile de voluntariat reprezinta una dintre modalitatile prin care compania reuseste sa creeze impact pozitiv in comunitate, facilitand implicarea angajatilor in astfel de activitati si incurajandu-i sa sustina proiectele sociale in care cred. Programul Saptamana Voluntariatului Orange se deruleaza cu sprijinul ONG-urilor si institutiilor partenere.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.