Angajatii ORKLA Foods Romania au renovat Scoala gimnaziala Avram Iancu din Covasna

Orkla Romania_Scoala CovasnaAngajatii ORKLA Foods Romania si ai fabricii “Productie Ardealul” Covasna (parte a companiei) au lucrat ca voluntari pentru transformarea Scolii gimnaziale Avram Iancu din Covasna intr-un loc primitor pentru cei mici. Astfel, peste 80 dintre angajatii ORKLA lucrat pentru a transforma doua sali de clasa intr-un loc in care copiii vin cu placere. De asemenea, spatiul de joaca al scolii a fost renovat si dotat cu jocuri noi. Initial, pentru decorarea si mobilarea celor doua clase, precum si a spatiului de joaca au fost alocati 30.000 de lei, suma cu care au fost cumparate lambriuri pentru decorarea incaperilor, mobilier, decorațiuni, un videoproiectorOrkla Romania_Scoala Covasna 2014 cu ecran de proiecție, jocuri etc. Ulterior, pe parcursul verii, a fost renovata si dotata si o a treia sala de clasa, compania daruindu-le copiilor si un calculator.

Manuela Banu, General Manager ORKLA Foods Romania“Continuam acest demers prin care vrem sa renovam si sa dotam toate clasele de curs ale Scolii gimnaziale Avram Iancu din Covasna, astfel incat copiii inscrisi la aceasta scoala sa vina cu drag la cursuri si sa isi inceapa viata de scolar intr-un mediu adecvat si atragator care sa le insufle dragostea de carte. Dupa ce am adoptat practic aceasta scoala ne vom preocupa in perioada urmatoare si de rezultatele copiilor. Am anuntat deja ca performanta elevilor va fi premiata in viitor, urmand sa ii sustinem la finalul acestui an scolar pe cei care vor lua premiul I la finalul anului, dar si pe cei care vor inregistra rezultate bune la olimpiadele scolare”, a declarat Manuela Banu, General Manager ORKLA Foods Romania.

In cadrul scolii din Covasna invata peste 350 de elevi si prescolari, aceasta fiind principala unitate de invatamant cu predare in limba romana din localitate.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.