Angajatii PIZZA HUT sprijina copiii din mediul rural sa mearga la liceu

Angajatii Pizza Hut s-au implicat activ in strangerea de fonduri in cadrul programului  “Vreau in clasa a noua”, initiat de organizatia World Vision. Astfel, ei au reusit sa stranga 2.000 de lei pentru copiii din mediul rural, organizand actiuni inedite.

O prima actiune initiata de angajatii Pizza Hut cu scopul de a incuraja donatiile a fost organizarea unui campionat de fotbal intre echipele restaurantelor din Bucuresti. In urma acestei actiuni, 800 de lei au fost stransi pentru programul “Vreau in clasa a noua”.

„Unii dintre noi sunt deja parinti si pur si simplu nu am putut ramane indiferenti, cu gandul ca sta si in puterea noastra sa ajutam la indeplinirea dorintei copiilor saraci: sansa de a continua studiile liceale’’,  a declarat un angajat Pizza Hut care a participat la campionatul de fotbal.

O alta actiune inedita apartine angajatilor de la Pizza Hut Mosilor si Pizza Hut Delta care au organizat o licitatie cu obiecte proprii, in urma careia peste 900 de lei au fost donati pentru copiii din mediul rural.

Echipa de la Pizza Hut Sun Plaza a fost inspirata de modelul german a festivalului Oktoberfest si a organizat un astfel de eveniment de proportii cu mult mai mici si intre angajati. Evenimentul a avut succes in strangerea de fonduri pentru copiii, contribuind cu inca 450 lei sumei totale stranse de angajatii din celelalte locatii Pizza Hut.

Si angajatii Pizza Hut Liberty s-au implicat in strangerea de fonduri prin pregatirea unor produse de sezon care au fost comercializate intre acestia in schimbul unor sume modice.

 

 

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.