Angajatii Provident Financial Romania vor face valuri la Swimathon

Opt angajati ai Provident Financial Romania s-au mobilizat si vor da startul campaniei de strangere de fonduri, pe platforma Swimathon. Pe 6 iulie, la Bazinul Olimpic Lia Manoliu, angajatii Provident, impartiti in doua echipe formate din cinci, respectiv trei inotatori vor face valuri pentru centrul social Casa Noastra si pentru proiectul pilot de incluziune sociala Casa Mihail. Casa Noastra este un centru social unde sunt primiti temporar 18 copii din familii defavorizate. Acesti copiii duc lipsa unui loc de joaca si a unei masini de spalat industriale care sa le asigure conditii de viata mai bune, dorinte care poate fi indeplinit cu un buget de 4.500 de lei. Astfel, o echipa formata din cinci inotatori – Cornel Burca, Bogdan Vladuca, Silviu Ciutescu, Eugen Ripeanu si Eduard Husariu, voluntari din randul angajatilor Provident – va inota la Swimathon pentru a strange aceste fonduri. Echipa Provident si-a propus sa parcurga cel putin 40 de lungimi de bazin pentru centrul social Casa Noastra.

“Deoarece in viata de zi cu zi nu mai avem timp sa ne gandim sau sa facem o fapta buna pentru semenii nostri care, din diferite motive, sunt defavorizati fata de noi, am profitat de organizarea acestui Swimathon pentru a participa cu o fapta buna si a contribui la strangerea de fonduri in scopul imbunatatirii calitatii vietii acestor persoane. Nu este foarte mult, dar daca ne-am mobiliza mai multi cu siguranta am face multi oameni fericiti”, a spus Cristian Nita, voluntar Providentcare va inota pentru Casa Mihail.

Casa Mihail, cel de-al doilea proiect sustinut de Provident, este un centru pilot care isi propune sa reintegreze in societate sase persoane cu dizabilitati mintale printr-un program amplu si multi-dimensional de incluziune sociala in domeniile protectiei sociale, ocuparii fortei de munca, locuirii, educatiei, sanatatii, mobilitatii sau securitatii. Pentru finalizarea constructiei Casei Mihail, un camin complet accesibilizat si adaptat unui trai independent, mai este nevoie de 20.000 de euro. O echipa formata din Cristi Nita, Catalin Nicolaescu si Iulian Aghei, angajati Provident si prieteni ai acestora, –va inota, pe 6 iulie, la Bazinul Olimpic Lia Manoliu, sperand sa stranga cel putin 1.250 de euro pentru aceasta cauza.

Pentru mai multe informatii, click AICI

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.