Angajatii Raiffeisen Bank au strans 216.000 lei pentru United Way

In cadrul campaniei anuale de voluntariat si strangere de fonduri pentru cei aflati in dificultate, angajatii Raiffeisen Bank Romania reusit sa stranga 216.000 lei. Suma va fi dublata de banca si va fi directionata catre cei defavorizati, sustinuti de United Way. Campania de voluntariat a Raiffeisen Bank s-a derulat, timp de patru saptamani, in Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara. Angajatii bancii au pregatit dulciuri si produse de toamna pe care le-au vandut la o licitatie interna, toti banii colectati astfel fiind donati catre United Way. O alta actiune a fost organizata la inaltime, la etajul 34 al celei mai inalte cladiri din Bucuresti, Sky Tower, unde voluntarii din Raiffeisen Bank, alaturi de copiii de la un centru de zi, au petrecut cateva ore jucand ping-pong, fussball sau participand la ateliere de origami si croitorie. Tot in cadrul campaniei de voluntariat, angajatii Raiffeisen Bank au mers impreuna cu elevii de la un alt centru de zi, beneficiari United Way, intr-o vizita la muzeul Antipa.

“Contributia la United Way este o investitie cu rezultate masurabile si de durata, o modalitate sigura si eficienta prin care putem sa ajutam cu totii comunitatea in care traim”, a declarat Alice Papa, Ofiter Comunicare si RP la Raiffeisen Bank si coordonator al campaniei interne de voluntariat.

Raiffeisen Bank sustine United Way din 2005, iar de la an la an implicarea angajatilor si a companiei a crescut sustinut. Banca este Partener Platinum pentru fundatia United Way Romania, cu o contributie de peste 100.000 de euro anual.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.