Angajatii RBS Romania au voluntariat in Centrul Comunitar Generatii

Un numar de 22 de angajati ai RBS Romania au voluntariat o zi in cadrul Centrului Comunitar Generatii din sectorul 6 al Capitalei, centru aflat in grija Fundatiei Principesa a Romaniei. Acestia au fost interesati sa cunoasca serviciile sociale si educationale menite sa sprijine copiii din medii defavorizate. Dupa vizitarea centrului si derularea unei sesiuni de jocuri interactive a urmat o inedita surpriza oferita copiilor, respectiv o vizita la Terra Park, cel mai mare parc de distractii din tara. Peste 30 de copii, beneficiari ai programelor sociale ale Fundatiei, au participat cu entuziasm la aceasta actiune, ghidati si incurajati, umar la umar, de noii lor prieteni.

“Eu cred ca ultima saptamana de vacanta inainte de inceperea scolii este intotdeauna speciala, astfel incat ne-am folosit de aceasta pentru a crea un eveniment memorabil pentru copii. Ne dorim ca aceasta experienta sa ii ajute si sa ii motiveze pentru a performa bine in noul an scolar”, a declarat Henk Paardekooper, CEO RBS Romania, care a participat personal la aceasta actiune.

Pe parcursul vacantei de vara, copii care frecventeaza Centrul de zi Generatii au avut parte de o serie de experiente inedite si educative, precum: ateliere diverse de creatie florala sau din condimente, tabara integenerationala la Zarnesti, participarea la Swimathon si participarea la cursul Engleza pentru viata.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.