Angajatii Renault Romania au dat cadouri elevilor din Mioveni

Un grup de 11 elevi din Mioveni cu rezultate bune la invatatura au primit cadouri de Paste din partea a 300 de angajati ai Renault Romania. Actiunea a fost initiata de catre reteaua de femei din cadrul companiei, Women @ Renault. Cadourile au fost daruite inainte de sarbatori in cadrul unei intalniri informale, la Centrul de Conferinte de pe platforma Dacia de la Mioveni. Fiecare elev a primit cate un laptop (cu geanta pentru transport), dulciuri si obiecte promotionale. Valoarea totala a donatiilor facute de cei 300 de angajati ai Renault Romania a fost de 13.000 lei, la care s-au adaugat si bonuri valorice de 375 lei.

„Elevii provin de la Scoala Racovita, Scoala George Toparceanu, Grupul Agricol Maracineni, Colegiul National I.C. Bratianu, Scoala gimnaziala Colibasi, Liceul Teoretic Iulia Zamfirescu, Liceul Tehnologic de Masini Colibasi. Printre ei figureaza si doi olimpici nationali la matematica – Adrian Dina (clasa a XI) si Narcisa Vasile (clasa a XI-a), dar unii dintre ei s-au remarcat in concursuri de interpretare la pian, chitara, canto sau in competitii sportive (fotbal, box)”, spun initiatorii actiunii.

Copiii au fost selectati, cu sprijinul Primariei Mioveni, din evidenta familiilor cu situatii financiare dificile, in baza rezultatelor scolare obtinute de acestia.

Reteaua Women @ Renault Romania a fost creata in 2010 si reuneste angajate din toate entitatile grupului in Romania. In urma cu doi ani, membrele retelei au mai organizat o actiune umanitara de Pasti, in Mioveni, prin care au oferit alimente unor familii nevoiase din localitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.