Angajatii SANOFI alearga la maraton pentru a sustine renovarea Spitalului de Copii Cluj

Doisprezece angajati ai Sanofi Romania si Zentiva, alaturi de prieteni si membri ai familiilor, vor participa la Bucharest International Marathon 2011, organizat in perioada 7-9 octombrie. Pentru fiecare kilometru parcurs de acestia compania Sanofi va dona cate 20 de lei. Banii vor fi folositi de Fundatia Parinti Clujeni in proiectul de renovare completa a bucatariei centrale a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Cluj-Napoca.

„Ne angajam sa parcurgem peste 300 de km impreuna. Abordam acest eveniment foarte serios, cu antrenamente riguroase si dieta alimentara stricta, bazata pe proteine. Ne-am mobilizat fantastic, cu atat mai mult cu cat miza este una sociala, legata de sanatatea copiilor. Ii asteptam alaturi de noi la maraton pe toti cei care vor sa ia atitudine. Ne veti recunoaste usor dupa baloanele albastre si tricourile cu Salvati Spitalul de Copii Cluj”, a declarat Doru Mircea, National Sales Force Manager, Cardiometabolic, Sanofi Romania.

Toti cei care vor sa contribuie prin donatii personale o pot face sunand la 0900.900.800 pentru 2 euro, 0900.900.802 pentru 5 euro sau 0900.900.804 pentru 10 euro, numere valabile in reteaua Romtelecom.

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Cluj-Napoca este una dintre cele mai complexe institutii medicale de pediatrie, de care beneficiaza anual circa 130.000 de copii din toata tara. Scopul proiectului este asigurarea unei alimentatii sanatoase celor 350 de copii internati zilnic, prin renovarea completa si dotarea bucatariei centrale, aflata in prezent intr-un grad avansat de degradare. Majoritatea dotarilor materiale s-au realizat in perioada 1977-1985, iar altele partial pana in anul 1993. Pana in acest moment s-au strans circa 5.000 de lei si mai este nevoie de inca 270.000 lei. Mai multe detalii despre proiect sunt disponibile aici

Angajatii Sanofi si Zentiva sunt deja la al doilea proiect de acest gen. In aprilie 2011 au alergat la Maratonul International Cluj, iar banii donati de companie in numele lor au fost alocati copiilor care sufera de diabet, pentru a-i sprijini in lupta dusa zilnic impotriva acestei afectiuni.

 

 

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.