Angajatii si voluntarii Telekom au plantat peste 50.000 de copaci in ultimii 7 ani

foto plantare Telekom 1Peste 900 de angajati si voluntari Telekom Romania au plantat, in ultimii 7 ani, 50.500 de puieti, pe 8 hectare, in cadrul actiunilor de impadurire derulate impreuna cu Asociatiile MaiMultVerde si ViitorPlus. In martie 2015 Telekom Romania si ViitorPlus au continuat colaborarea si au lansat iubitorilor sportului invitatia de a alerga in cadrul celei de-a saptea editii a Crosului Padurii powered by Telekom si promovat de Dolce Sport, in parcul Tineretului din Bucuresti. Fondurile stranse au fost directionate pentru plantarea a cate unui puiet pentru fiecare nou-nascut din Romania, in cadrul programului “Padurea Copiilor-Adopta un copac!” al asociatiei ViitorPlus, demarat in 20foto plantare Telekom 207, care isi propune cresterea suprafetelor impadurite din sudul tarii. Din 2013 pana in prezent, Telekom Romania a contribuit la programul “Padurea copiilor” cu 257 de voluntari care au facut posibila plantarea a 4.600 de puieti, si a asistat financiar la infiintarea si ingrijirea a peste 2 hectare de padure.

Ruxandra Voda, Telekom RomaniaGrija fata de mediu este pentru Telekom una dintre directiile strategice de responsabilitate corporativa. Dincolo de rezultatele impresionante, este extrem de imbucurator faptul ca tot mai multe persoane se alatura actiunilor de voluntariat, atat angajatii nostri, cat si publicul larg, in special tinerii. Anul acesta, cu ajutorul lor, am continuat sustinerea programelor de impadurire incepute de cativa ani si am plantat 8.800 de puieti pe o suprafata de 60.000 mp”, a declarat Ruxandra Voda, Director Comunicare grupul Telekom Romania.

In octombrie 2015, tot in cadrul programului “Padurea copiilor”, voluntari Telekom Romania alaturi de voluntari ai Asociatiei ViitorPlus au plantat un numar de 1.800 de puieti de tei si stejar pedunculat pe o suprafata de 10.000 mp in comuna Draganesti-Vlasca din judetul Teleorman.

In noiembrie 2015, 100 de voluntari Telekom Romania au facut completari cu 7.000 de puieti, pe o suprafata de 50.000 mp, in apropiere de Ploiesti, in programul „Adopta o padure”, dezvoltat impreuna cu Asociatia MaiMultVerde.

Pe parcursul a 7 ani s-au plantat in total peste 45.900 de puieti cu implicarea a peste 676 de voluntari Telekom Romania si ai Asociatiei MaiMultVerde. De asemenea, Telekom Romania a sustinut lucrarile de intretinere si de completari anuale necesare asigurarii unei dezvoltari viabile a viitoarei paduri de pe Soseaua de Centura Est Ploiesti.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.