Antibiotice si-a publicat raportul non-financiar, sub conceptul „Impreuna pentru o viata mai buna”

Antibiotice SA RaportCompania Antibiotice a realizat primul sau raport non-financiar, aferent anului 2017, sub conceptul „Impreuna pentru o viata mai buna”.

Raportul prezinta cele mai importante actiuni si masuri pe care Antibiotice SA le-a adoptat si implementat in decursul anului 2017, grupate pe trei domenii: economic, social si mediu.

Aceste actiuni reflecta responsabilitatea manifestata de companie prin importanta acordata sanatatii si securitatii angajatilor, precum si dezvoltarii lor profesionale, accesul la medicamente si siguranta acestora, contributia pentru comunitate si impactul asupra mediul inconjurator.

Ioan Nani - AntibioticeElaborarea primului nostru raport non-financiar este un prilej de a expune principiile care ne ghideaza activitatea si care sunt fundamental ancorate in binele comun, al tuturor celor ce sunt impactati de ceea ce facem. Pentru noi, sustenabilitatea in afaceri inseamna in acelasi timp dialog, etica si transparenta in relatia cu toti stakeholderii companiei. Dorim sa ne dezvoltam constant, sa producem valoare in comunitate, iar impactul activitatii noastre sa fie unul eminamente pozitiv”, a declarat ec. Ioan Nani, Director General Antibiotice SA.

Documentul reprezinta un demers de transparenta si include, conform Ordinului Ministerului Finantelor Publice nr. 1938/2016, date relevante ce contribuie la intelegerea performantei si impactului activitatii companiei in plan economic, social si de mediu.

Pe langa respectarea reglementarilor specifice pe plan national, compania Antibiotice  a decis sa se alinieze practicilor internationale in domeniul sustenabilitatii utilizand ca sistem de referinta standardele Global Reporting Initiative (GRI).

Download (PDF, 10.76MB)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.