Antibiotice sustine studentii de la Universitatea de Medicina si Farmacie din Iasi

Perfoma a+ 2018 - interiorCompania Antibiotice deruleaza, pentru al treilea an consecutiv, programul Perform a+, ce atrage atentia si stimuleaza interesul studentilor si rezidentilor, aflati in ultimul an la Universitatea de Medicina si Farmacie “Gr.T Popa” din Iasi.

Sesiunile teoretice si practice urmate de catre cei 16 participanti la editia din acest an s-au derulat in perioada aprilie – iunie, sub indrumarea atenta a specialistilor Antibiotice din diverse structuri interne apartinand Directiei Medicale, Directiei Calitate precum si Directiei Tehnic si Productie.  

Este o provocare sa vezi tinerii absolventi intrand in rolul de cercetator intr-o companie de medicamente generice. Programul Perform a+, initiat de Antibiotice, are ca scop identificarea si atragerea in companie a tinerilor farmacisti sau medici pasionati de cercetare, care au terminat sau sunt in ultimul an de facultate”, a declarat Mihaela Mosnegutu, Director Medical Antibiotice.

Programul, conceput impreuna cu unitatea de invatamant ieseana, este pentru viitorii medici si farmacisti, o oportunitate de a cunoaste nemijlocit diversele activitati ce tin de procesul de dezvoltare a unui medicament, pornind de la conceptul de produs nou si pana la obtinerea autorizatiei de punere pe piata a acestuia .  

Integrarea si aplicarea cunostintelor dobandite a constat in realizarea de proiecte stiintifice individuale, cu teme ce propun produse noi utilizate in terapia durerii si imbunatatirii mobilitatii si rezistentei articulatiilor.

Castigatorul celui mai bun proiect de practica cu cel mai mare punctaj, este  Marian Madalin Tiron, proaspat absolvent al Facultatii de Farmacie.

Perform a+ este o componenta a platformei de educare si comunicare continua pe care compania Antibiotice o dezvolta in aria cercetarii si marketingului farmaceutic, a orientarii profesionale si a responsabilitatii fata de pacienti, mediu si societate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.