ArcelorMittal a dat echipamente paramedicilor de la SMURD Galati

Compania ArcelorMittal Galati a oferit echipamente de cea mai buna calitate Serviciului Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare (SMURD) Galati. Producatorul de otel a donat bocanci, salopete si imbracaminte specifica angajatilor SMURD pentru activitatea lor zilnica. Echipamentele sunt necesare celor 40 de paramedici, asistenti medicali, lucratorilor de pe ambulante si soferi. Decizia de a sprijini SMURD Galati face parte din programul Companiei de orientare a eforturilor investitionale catre proiecte locale de sanatate publica si educatie.

“Apreciem foarte mult profesionalismul, munca asidua si hotararea tuturor angajatilor SMURD Galati. Gestul facut de noi reprezinta doar o mica dovada a pretuirii noastre. Consideram ca avem responsabilitatea de a sprijini si de a onora oamenii care sunt devotati ideii de a proteja si a salva vieti”, a declarat Bruno Ribo, Director General al ArcelorMittal Galati.

ArcelorMittal este cea mai mare companie siderurgica si miniera integrata din lume, prezenta în peste 60 de tari. Prin valorile ei de baza, sustenabilitate, calitate si leadership, ArcelorMittal s-a angajat sa functioneze intr-un mod responsabil, respectand sanatatea, siguranta si bunastarea angajatilor sai, contractorilor sai si comunitatii in care opereaza. Totodata, s-a angajat sa actioneze intr-o maniera sustenabila in privinta mediului, precum si a resursele limitate.

Totodata, ArcelorMittal este constienta de responsabilitatea pe care o are in privinta combaterii schimbarile climatice globale; compania fiind printre primele din industrie care face eforturi pentru a descoperi tehnologii inovatoare, cercetand si dezvoltand tehnologii si solutii de producere a otelului care contribuie la combaterea incalzirii globale.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.