ArcelorMittal Galati: A doua serie de studenti a absolvit Scoala de Vara

Un numar de 28 de studenti au absolvit  cursurile celei de-a doua editii a Scolii de Vara ArcelorMittal Galati. Timp de doua luni, tinerii au studiat si au lucrat la proiecte practice, referitoare la situatii reale de productie, cu scopul de a aduce imbunatatiri. Asa cum s-a intamplat si anul trecut, odata cu familiarizarea cu domeniul de activitate, cu regulile specifice si cu politicile companiei, studentii au avut ocazia sa participe la sesiuni de instruire axate p e aptitudini de management, abilitati de comunicare, tehnici de prezentare si recrutare. Studentii si-au prezentat proiectele la care au lucrat, oferind informatii cu privire la rezultatele cooperarii dintre ei si specialistii companiei din diverse domenii. La final, toti au fost premiati in cadrul unei ceremonii speciale, la care au participat membrii Comitetului Director si profesori. Unii stagiari vor avea ocazia sa ramana angajati ai ArcelorMittal Galati.

“Noi, ca producatori de otel, suntem responsabili pentru industria viitorului. Deoarece otelul poate fi reciclat la infinit, il gasim pretutindeni in jurul nostru si este un material al vietii, este important sa investim in viitoarele generatii de otelari. Convingerea mea este ca aceasta industrie are un viitor in Europa si –  in special –  in Romania. De aceea trebuie sa evoluam si sa ne adaptam la noua paradigma”, a declarat Bruno Ribo, Director General al ArcelorMittal Galati.

Programul de Internship este axat pe patru directii. Prima, Scoala de Vara, se adreseaza studentilor din ultimul an. Acestia beneficiaza, pe o perioada de doua luni, de aceleasi drepturi si conditii de munca, la fel ca toti angajatii ArcelorMittal Galati. A doua directie o reprezinta Sesiunile Tematice, tinute de specialisti romani si straini, pe proiecte specifice, pentru 100 de studenti. De asemenea, toti participantii urmeaza si cursuri practice, aplicand informatiile teoretice. Ultima parte din acest program este reprezentata de vizite in combinat, pentru familiarizarea participantilor cu echipamentele si procesele de productie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.