Connect with us

Hi, what are you looking for?

Featured

Arctic doneaza ventilatoare pentru terapie intensiva spitalelor din judetul Dambovita

2020 donatie ArcticArctic doneaza ventilatoare mecanice spitalelor din judetul Dambovita, ca parte a campaniei de responsabilitate sociala „Arctic pentru sanatate”, avand ca obiectiv sprijinirea echipelor medicale care lupta impotriva crizei generate de Coronavirus.

Concepute si produse pentru unitati de terapie intensiva si reanimare, ventilatoarele mecanice sunt fabricate in conformitate cu standardele internationale de siguranta si compatibilitate electromagnetica si pot sprijini toate categoriile de pacienti: femei, barbati, copii si adulti, avand o importanta vitala in tratamentul Covid-19.

Arçelik,  compania-mama a Arctic, a produs 5.000 de ventilatoare ATI, fara scop lucrativ, pentru a raspunde cererii interne si internationale.

Dintre acestea, 2.660 au fost trimise in 21 tari, inclusiv in tari grav afectate, precum Brazilia. Dispozitivele companiei au ajuns si in Somalia, Afghanistan, Azerbaijan, Bangladesh, Emiratele Arabe Unite, Ciad, Daghestan, Ecuador, Kazakhstan, Kirgizstan, Colombia, Libia, Nigeria, Uzbekistan, Romania, Siria, Sudan si Maroc, pentru a sprijini eforturile de tratare a cazurilor din aceste tari.

Ventilatoarele au fost produse in fabrica de electrocasnice Arçelik din Çerkezköy, echipata cu cele mai noi tehnologii digitale, in colaborare cu companii de top din Turcia, intr-un efort colectiv initiat de Ministerul Industriei si Comertului si Ministerul Sanatatii din Turcia.

„Suntem mandri ca, datorita capacitatilor flexibile de productie ale grupului nostru si a unei echipe de 120 de ingineri de talie mondiala, care au utilizat tehnologia de ultima generatie disponibila in centrul nostru de cercetare si dezvoltare, am reusit sa producem solutii salvatoare de vieti in beneficiul comunitatilor noastre. Am decis sa oferim tot sprijinul nostru serviciilor de sanatate si personalului medical din judetul Dambovita, unde avem cel mai important centru de productie din Uniunea Europeana. Solidaritatea este lucrul de care avem cea mai mare nevoie in aceasta perioada”, a declarat Murat Buyukerk, Chief Executive Officer Arctic.

In baza colaborarii cu Crucea Rosie Romana si cu Federatia Solidaritatea Sanitara din Romania, compania a donat peste 1.300 de electrocasnice, contribuind la dotarea a peste 90 de spitale si servicii de ambulanta cu produse necesare personalului medical si pacientilor. De asemenea, implicarea companiei in limitarea efectelor virusului a inclus, in aprilie 2020, lansarea unei miscari de solidaritate numita „Respect pentru linia intai!”, cu scopul de a arata recunostinta si apreciere pentru acei profesionisti din prima linie in lupta cu Covid-19.

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

Featured

Kaufland România devine primul lanț de hipermarketuri care își certifică magazinele și depozitele pentru toate măsurile de prevenire a răspândirii Covid-19 Intreaga rețea de...

CSR EVENIMENTE

Echipa CSR Media continua seria Seminariilor dedicate Comunitatii de CSR, ce vin sa raspunda unei nevoi concrete, legata de crearea unei Comunitati active a...

Featured

Peste 1800 de elevi și profesori din șase școli din Transilvania cu predare sau cu secții în limba germană au primit în toamna acestui...

Featured

Organizația Salvați Copiii lansează cursul online „Profesor real într-o școală virtuală”, un amplu demers didactic care surprinde principalele aspecte legate de formarea cadrelor didactice...