Connect with us

Hi, what are you looking for?

Featured

Arctic vine în sprijinul SOS Satele Copiilor, oferind peste 200 de electrocasnice și o masă caldă cu ocazia Crăciunului

Arctic_Daruieste electrocasnice_SOS Satele Copiilor

Compania Arctic, liderul pieței de electrocasnice din România, continuă să se implice activ în comunitate și a oferit organizației nonguvernamentale SOS Satele Copiilor România peste 200 de electrocasnice și o masă caldă pentru copiii din Satul din Capitală cu ocazia Crăciunului.

Produsele Arctic dăruite în cadrul campaniei Masă mare pentru cei mici se ridică la valoarea de aproximativ 180.000 de lei și vor veni în ajutorul a peste 150 de copii și tineri în dificultate. Electrocasnicele acoperă necesarul din 24 de căsuțe familiale și trei comunități de tineri din Satele SOS din București, Sibiu și Bacău. Arctic a contribuit cu plite, cuptoare, frigidere, mașini de spălat, uscătoare, aspiratoare, roboți de bucătărie și alte electrocasnice mici care vor ușura viața copiilor și tinerilor incluși în programele SOS Satele Copiilor.

Organizația oferă îngrijire și educație copiilor care au pierdut sprijinul familiei biologice. Totodată, îi ajută pe cei aflați la risc de separare să rămână alături de părinți. SOS Satele Copiilor este unul dintre inițiatorii modelului caselor de tip familial în România, al centrelor de consiliere și sprijin pentru copii și părinți din comunități și al programelor ce pun accent pe formarea deprinderilor de viață independentă la tinerii din sistemul de protecție.

2021 CEO ARCTIC _Murat BuyukerkCompania Arctic pune oamenii pe primul loc, iar misiunea noastră este de a avea un impact pozitiv în societate. Ne menținem angajamentul de a sprijini cu tot ceea ce este posibil atât serviciile de sănătate și personalul medical din România, cât și comunitățile sau persoanele vulnerabile. Copiii care cresc în satele SOS au nevoie de susținerea noastră, a tuturor pentru a putea avea șansa la o viață normală. Electrocasnicele Arctic vor dota fiecare casă SOS Satele Copiilor și le vor face viața mai bună atât celor mici, cât și oamenilor minunați care au grijă de ei”, a declarat Murat Büyükerk, Chief Executive Officer Arctic.

 

Cei care doresc să susțină proiectele realizate de SOS Satele Copiilor pot face o donație lunară de 4 euro trimițând un SMS cu textul MAMA la 8864.

Strategia de CSR a Arctic este centrată pe implicarea în comunități cu scopul de a răspunde unor nevoi pe termen lung. Proiectul Masă mare pentru cei mici vine în continuarea amplei campanii Arctic pentru sănătate derulată de companie la nivel național începând cu luna martie 2020.

În cadrul acesteia Arctic a dotat aproximativ 100 de spitale și servicii de ambulanță cu electrocasnice în valoare de peste 1,5 milioane de lei cu scopul de a susține efortul echipelor medicale în lupta împotriva crizei generate de COVID-19. Cea mai recentă acțiune de acest tip a avut drept beneficiar Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu”. Totodată, în septembrie 2020, Arctic a donat 5 ventilatoare mecanice către spitale din județul Dâmbovița, unde compania deține cea mai mare fabrică de electrocasnice din Europa continentală, unitatea de la Găești, unde produce frigidere, dar și singura fabrică Industry 4.0 din România, cea de mașini de spălat rufe de la Ulmi. Ventilatoarele au fost produse la una dintre fabricile de electronice deținute de Arçelik, compania mamă a Arctic și unul dintre cei mai importanți jucători europeni din industria de electronice și electrocasnice. 

În plus, în luna noiembrie a acestui an, Arctic a asigurat fondurile necesare pentru ca Spitalul Orășenesc Găești să își poată procura oxigen, mobilizând și alte afaceri din regiune să răspundă apelului la ajutor venit din partea conducerii spitalului.

***
Arctic este liderul pieței de electrocasnice din România și unul dintre cei mai importanți angajatori și exportatori. Cu peste 5.500 de angajați, compania exportă 84% din producția totală în peste 80 de țări. Cu o istorie de jumătate de secol, Arctic este parte din grupul Arçelik din anul 2002, perioadă în care și-a crescut semnificativ atât cifra de afaceri, cât și capacitatea de producție.


 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

CSR ONG

Fundatia Orange a desemnat castigatorii editiei 2020 a concursului „Lumea prin Culoare si Sunet”, cel mai mare fond de finantare dedicat persoanelor cu deficiente...

STIRI BUNE

E.ON Energie Romania a lansat factura electronica, serviciu online pentru care pot opta, incepand din aceasta luna, toti clientii companiei, consumatori de gaze naturale...

Featured

Mai mult ca niciodata, in ultima perioada companiile s-au mobilizat si au inceput sa vina in sprijinul comunitatilor cu sume mari de bani sau...

Featured

Kaufland România devine primul lanț de hipermarketuri care își certifică magazinele și depozitele pentru toate măsurile de prevenire a răspândirii Covid-19 Intreaga rețea de...

Featured

Peste 100.000 de turisti au vizitat Zona Cascadei Bigar la un an de la amenajarea eco-turistica a zonei, dublu fata de perioada 2016-2017, cand...

CSR ONG

In cadrul caravanei „Scrisori pentru Mos Craciun”, derulata in fiecare an de Fundatia Vodafone Romania, 1.000 de copii aflati in centre sociale si de...