Ariston ajuta tinerii orfani de peste 18 ani sa traiasca intr-un camin calduros

Ariston Thermo Romania a donat un echipament complet de incalzire pentru sediul organizatiei “Un Pas Spre Viitor”, din Brasov, unde locuiesc 21 de tineri orfani. Cele doua centrale si doua boilere vor asigura, incepand din aceasta iarna, necesarul de apa calda menajera si caldura de care are nevoie cladirea in care sunt cazati tinerii orfani. „Un Pas Spre Viitor” este in prezent singurul centru de integrare sociala din Brasov, unde tinerii care provin din medii defavorizate pot primi sprijinul emoțional si practic de care au nevoie pentru a deveni independenti. Prin intermediul acestui program, tinerilor orfani de peste 18 ani li se ofera sansa la o dezvoltare sociala normala, acestia fiind ajutati sa devina membri de valoare ai societatii.

“Ne-au impresionat foarte mult initiativa si eforturile organizatiei Un Pas Spre Viitor Brasov privind integrarea in societate a tinerilor orfani, care, din cauza varstei, nu mai pot ramane in centrele de plasament pentru minori. Deoarece credem in obiectivele acestei organizatii, am luat decizia de a le fi aproape si a le oferi acestor tineri sansa la o viata mai buna”, a declarat Catalin Draguleanu, Country Sales and Operations Manager Ariston Thermo Romania.

Ariston Thermo Romania nu se afla la prima donatie de acest tip si, in plus, reprezentantii companiei sunt deschisi in continuare la a oferi ajutor cazurilor defavorizate din Romania.

Astfel, de-a lungul ultimilor ani, Ariston Thermo Romania a venit in ajutorul SOS Satele Copiilor – Satul Bucuresti, oferind copiilor din cadrul fundatiei mici cadouri de Craciun. De asemenea, compania a dotat cu un echipament de incalzire complet o cresa din Focsani, cat si un centru de alfabetizare din Miroslavesti, judetul Iasi si a realizat mai multe donatii catre familii nevoiase din intreaga tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.