Arval investeste peste 50.000 euro in proiectele Fundatiei HHC

Arval Romania si Fundatia HHC Romania au semnat un acord de parteneriat, prin care compania va co-finanta trei proiecte in beneficiul a peste 200 de copiii si tineri dezavantajati. Dintre proiectele finantate cu peste 50.000 de euro de catre Arval, cel mai vizibil este cel destinat copiilor ce vor beneficia de Centrul de Zi din Viseu de Sus, un obiectiv pe care fundatia HHC il doreste finalizat in prima jumătate a anului viitor. Centrul va functiona pentru un număr de circa 100 de copii proveniti din familii extrem de vulnerabile din comunitate, si va fi axat pe ingrijire, pe suportul educational, social si emotional, dar si pe consilierea părintilor si pe imbunatatirea mediului familial. Cladirea, care trebuie renovata si utilata, este pusa la dispozitie de catre consiliul local Viseu. Mai mult, un numar important de interventii de prevenire a separarii copilului de familie si un proiect de reintegrare sociala a tinerilor care parasesc sistemul de protectie al statului vor fi posibile pentru Fundatia HHC Romania datorita acestei sustineri financiare.

“Actiunile de CSR sunt parte integranta a business-ului Arval de foarte multa vreme si ne mandrim cu acest lucru. Ne face o deosebita placere sa sustinem proiectele HHC pentru ca avem certitudinea ca fondurile vor ajuta foarte multi copii in dificultate”, a declarat Christian Busch, Director General al companiei Arval.

Proiectele sustinute prin acest parteneriat se vor implementa in trei judete din Romania si se vor finaliza in a doua jumatate a lui 2014.

Pentru cele doua organizatii este prima colaborare in domeniul social si se integreaza in campania „Un Zambet in Plus”, desfasurata de Hope and Homes for Children Romania in perioada noiembrie – decembrie 2013. Campania de generare de resurse pentru proiectele din 2014 ale HHC Romania se adreseaza in special companiilor pe care le incurajeaza sa foloseasca facilitatea de directionare gratuita a 20% din impozitul pe profit catre o cauza sociala, respectiv proiectele HHC.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.