Asociatia CRIES: Cadouri solidare pentru cetatenii din sectorul 1

Asociatia CRIES, in parteneriat cu asociatiile REPER21, Serviciul APEL, Activi pentru Viitor, Casa Ioana, Fundația Chance for Life si Fundatia Parada lanseaza initiativa “Cadouri solidare pentru cetatenii din sectorul 1”. Actiunea vizeaza dezvoltarea unor legaturi de solidaritate sociala intre locuitorii sectorului 1, stimulata de proximitatea geografica si de o cunoastere mai buna a provocarilor sociale cu care se confrunta oamenii din acest sector. Proiectul pilot se desfasoara sub dezideratul „Sa facem din sectorul 1 Bucuresti un spatiu al co-responsabilitatii sociale”.

“Prin acest demers dorim sa ii incurajam pe bucuresteni sa se solidarizeze cu persoanele care se confrunta cu probleme financiare grave si care nu reusesc sa isi asigure nevoi de baza, la nivel personal si familial. Ce putem face pentru ceilalți? speram sa fie o intrebare pe care sa si-o puna cat mai mulți dintre noi. Propunem pentru inceput sa ne gandim la anumite lucruri de stricta necesitate, obiecte utile, produse (precum haine,imbracaminte sau carți) pe care le-am putea oferi persoanelor care se confrunta cu probleme financiare grave, a caror viața este foarte afectata de diminuarea extrema a accesului la resurse”, a declarat Mihaela Vetan, presedinta asociației CRIES, Centrul de resurse pentru initiative etice si solidare.

Toti cei doritori pot aduce astfel de lucruri sambata, 30 martie 2013, intre orele 10.00-14.00, la sediul asociatiei REPER21, strada Clucerului 49A.  Pentru ca se doreste ca acest demers sa fie unul sustenabil si consistent, astfel de actiuni vor fi organizate lunar, in aceeasi locatie, in ultima sambata a fiecarei luni.

Pentru mai multe informatii click AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.