Connect with us

Hi, what are you looking for?

CSR ONG

Asociatia GEAC organizeaza Ziua Seniorilor Priceputi la Brutaria cu Povesti

afis senioriGrupul de Educatie si Actiune pentru Cetatenie (GEAC) si Brutaria cu Povesti – Organizatia Umanitara Concordia lanseaza luni, 17 august, Ziua Seniorilor Priceputi, eveniment daruit de organizatori creatorilor aflati la varsta de argint, pasionati de hand-made si arte frumoase.

Prima parte a intalnirii va debuta in compania a sase doamne iscusite ale caror lucrari – decoratiuni interioare, bijuterii, picturi, tesaturi artistice si… poezii – vor fi expuse la Brutaria cu Povesti pe parcursul zilei de luni.

Pana la finalul lunii august, vor avea loc, in fiecare zi de luni, alte doua expozitii care vor pune in valoare priceperea si pasiunea seniorilor.

Evenimentul este organizat in cadrul proiectului „Comunitatea Seniorilor Priceputi”, care a adus impreuna seniori recomandati de: Centrul de zi al Asociatiei CARP Omenia; Telefonul Varstnicului (Fundatia Regala Margareta a Romaniei); CARP Galati; Clubul Seniorilor din Parcul Plumbuita (DGASPC Sector 2).

18 studenti voluntari ai SNSPA – FCRP si ai Facultatii de Litere – Universitatea „Dunarea de Jos” s-au alaturat proiectului, promovand priceperile seniorilor in comunitate.

Proiectul este finantat in cadrul programului Start ONG, lansat de Kaufland Romania si implementat de Asociatia Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educatie, sanatate, mediu, social si cultura. Valoarea totala a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finantare comunitara destinat ONG-urilor tinere, institutiilor non-administrative si grupurilor informale/ de initiativa.

Evolutia proiectului poate fi urmarita pe www.seniorpriceput.ro si pe facebook/Seniorul.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

CSR CAFE

Cum cel mai bine se invata din exemple concrete, apreciem ca este important sa comunicam si sa impartasim ceea ce facem, proiectele noastre, modul...

Featured

Kaufland România a selectat cele 14 organizații neguvernamentale care vor primi finanțare în valoare totală de peste 2.245.500 lei, in cadrul celui de-al doilea...

Featured

Sistemul Coca-Cola in Romania (Coca-Cola HBC Romania si Coca-Cola Romania)  a lansat  Meniul Faptelor Bune, cu scopul de a ajuta cat mai multe persoane...

Featured

PENNY a inaugurat, alături de Habitat for Humanity, Centrul Comunitar din Buftea, un spațiu ce va funcționa ca un after-school și va deservi două...