Asociatia Sansa Ta: Cadouri de Craciun pentru 9.000 de copii nevoiasi

zambetul-din-cutie-A3-5mm_2018_2Asociatia Sansa Ta, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB), Romaero si Kaufland Romania, in calitate de sponsor onorific, alaturi de 60 de scoli si gradinite din Bucuresti si Ilfov, organizeaza si in acest an campania nationala de Craciun „Zambetul din cutie”.

In cadrul celei de-a VII-a editii, 9.000 de copii din cele mai sarace 17 judete ale tarii se vor bucura de surprize de sarbatori.

Pana pe data de 10 decembrie, elevii si prescolarii din capitala si din imprejurimi vor aduna, in cadrul institutiilor de invatamant de care apartin, daruri selectate si impachetate de ei. Acestea vor fi stranse intr-un depozit al Romaero si incarcate apoi in camioane, pentru a ajunge la copiii orfani sau cu posibilitati materiale reduse din cele mai indepartate colturi ale tarii. Asociatia Sansa Ta a selectat in tot timpul anului copii si familii nevoiase din tara, care se vor bucura acum de aceste cadouri trimise de elevi.

In fiecare an, ii incurajam pe copiii din Bucuresti si Ilfov sa pregateasca mici surprize celor mai putin norocosi, invatand astfel ce inseamna generozitatea, solidaritatea si bucuria de a darui. „Zambetul din cutie” este o sarbatoare a bunatatii, in care copiii dau o importanta lectie adultilor din ziua de azi, care adesea uita ce inseamna dragostea pentru aproapele noastru”, spune Gabriel Ciobotaru, presedintele Asociatiei Sansa Ta.

Campania umanitara „Zambetul din cutie” a fost pentru prima data organizata in anul 2012, dovedindu-se un mare succes datorita numarului darurilor donate pentru copiii saraci. Asociatia Sansa Ta a reusit de atunci, cu ajutorul copiilor din Bucuresti si Ilfov, sa stranga peste 17.000 de cutii de cadouri.

Punctul culminant al campaniei „Zambetul din cutie” este concertul caritabil de luni, 26 noiembrie 2018, gazduit de Muzeul National al Taranului Roman. In sala vor fi prezenti copiii din mai multe centre de plasament din  Bucuresti si copiii din familii modeste din judetele Ilfov, Dambovita, Ialomita si din capitala, care se vor bucura de o seara de neuitat. Pentru restul persoanelor care vor sa participe la concert, biletul de intrare este un dar pentru un copil defavorizat.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.