Astazi are loc a treia editie a Seminarului Comunitatii CSR, ce reuneste zeci de companii

Seminarul Comunitatii CSREchipa CSRmedia.ro organizeaza astazi, 4 iunie, cea de-a treia editie a Seminarului Comunitatii de CSR, eveniment la care participa specialisti si comunicatori de la cele mai importante companii din tara. In cadrul intalnirii va fi lansata a treia editie a Studiului privind Tendintele si Realitatile CSR in Romania, realizat de echipa CSRmedia.ro impreuna cu EY Romania (Ernst & Young).  Studiul, singurul de acest fel realizat trei ani la rand, analizeaza si exploreaza perceptiile executivilor si ale specialistilor CSR in legatura SeminarCSRcu proiectele initiate si derulate in domeniul responsabilitatii corporative in anul 2014 si perspectivele din perioada urmatoare.

“Stim ca acest studiu este asteptat cu mare interes de cei care activeaza in domeniu. Realizat pentru al treilea an consecutiv, studiul aduce raspunsuri si confera o imagine de ansamblu asupra activitatilor de CSR realizate de companiile din tara noastra. Si ne bucura sa vedem ca numarul companiilor care deruleaza actiuni de responsabilitate sociala creste de la an la an”, a declarat Lacramioara Botezatu, Project Manager al CSRMedia.ro.

In a doua parte a seminarului, companii din Romania recunoscute pentru proiectele implementate in sprijinul comunitatilor vor prezenta studii de caz relevante pentru activitatea lor. Participantii vor avea oportunitatea de a afla cele mai bune practici din domeniul CSR, precum si provocarile cu care aceste companii s-au confruntat in derularea actiunilor si modul cum acestea au fost depasite.

Evenimentul se adreseaza responsabililor de CSR din companii, specialistilor in comunicare & corporate Affairs, specialistilor in marketing si resurse umane si managerilor care doresc sa afle noutatile din domeniul responsabilitatii sociale si sustenabilitatii.

Evenimentul este sustinut de companiile Orange, E.ON Romania si Mol Romania.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.