Ateliere Fara Frontiere a donat 510 calculatoare

Ateliere Fara Frontiere a donat, in cadrul celei de-a doua editii a programului Assoclic din acest an, 510 calculatoare catre 98 de proiecte educationale desfasurate de ONG-uri, scoli si licee.  Asociatia continua astfel traditia de 5 ani a programului de donatii de echipamente IT reconditionate – Assoclic, prin care lupta impotriva risipei si poluarii, pentru o dezvoltare durabila. In aceasta a doua  etapa a programului de donatii de calculatoare au fost inscrise 299 de proiecte . Tinand cont de diferenta foarte mare intre cele peste 2.000 de calculatoare solicitate si cele disponibile selectia proiectelor a fost foarte stricta urmand criterii precum impactul social si local, impactul educativ, impactul economic si profesional dar si perenitatea proiectului.

“Convinsi de numarul mare de solicitari de calculatoare din partea diferitelor entitati vom continua acest program de donatii si anul viitor pentru ca angajamentul nostru de a reduce decalajul tehnologic este unul pe termen lung iar activitatea de reconditionare este una importanta pentru angajatii nostri in insertiune. Suportul primit atât din partea partenerilor financiari cât si a celor de la care am colectat echipamente IT uzate este foarte important pentru noi si profitam de aceasta ocazie pentru a le multumi inca o data”, a declarat Raluca Ouriaghli, Director Executiv Ateliere Fara Frontiere.

Pentru mai multe informatii, click aici

Ateliere Fara Frontiere are ca misiune integrarea socio-profesionala a persoanelor in mare dificultate, lupta impotriva risipei si poluarii prin reconditionarea si reciclarea echipamentelor IT uzate si solidaritatea digitala prin donatii de echipamente IT pentru proiecte educationale si sociale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.