Ateliere Fara Frontiere a donat ultimele 15 computere din programul Dam Click pe Romania

Dam Click pe Romania 3 Cu sprijinul Kaufland, UP Romania si Fundatia UP, Asociatia Ateliere Fara Frontiere a donat 15 computere catre Scoala Puskin si  Liceul Gh. K Constantinescu din Braila.

Cele 15 computere destinate laboratoarelor IT din cele doua institutii de invatamant sunt ultimele din cele 1000 de computere donate in cadrul Programului national de solidaritate digitala Dam Click pe Romania, catre 88 de scoli, licee, biblioteci si ONG-uri care sprijina educatia si incluziunea in comunitatile defavorizate

In 2018, Kaufland sarbatoreste 50 de ani de existenta pe piata internationala. In Romania a ales sa sarbatoreasca dotand 50 de scoli cu computere necesare laboratoarelor  IT, pentru ca  tratateaza cu seriozitate responsabilitatea pe care o are fata de mediu si fata de societate.

Din dorinta  de a sprijini educatia in comunitatile defavorizate, Kaufland s-a alaturat, in calitate de   partener principal, programului national de educatie “Dam click pe Romania!”, organizat de catre Asociatia Ateliere Fara Frontiere, care sarbatoreste la randul sau 10 ani de activitate.

“Credem ca accesul la educatie este vital pentru dezvoltareDam Click pe Romania 4a unor comunitati puternice si sanatoase, precum si a unei forte de munca bine pregatita pentru viitor. Prin sustinerea pilonului educatie, ne concentram pe dezvoltarea unor programe care incurajeaza copiii sa studieze si sa performeze“, a declarat Katharina Scheidereiter, CSR Manager, Kaufland Romania.

Fundatia Up si Up Romania, intr-un parteneriat de peste 4 ani, au ales sa se implice in proiectul EduClick – “Dam click pe Romania!” in perioada 2017-2020, sustinand astfel accesul si sansele egale  la educatie si informare  pentru categoriile defavorizate de copii, tineri si adulti din Romania si impulsionand astfel puterea acestora de a actiona autonom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.