Ateliere Fara Frontiere a lansat a doua editie a programului “Dam click pe Romania!

Donatii_Calculatoare_Ateliere_Fara_Frontiere_2012Ateliere Fara Frontiere a lansat a doua editie a programului Dam Click pe Romania!, program national de educatie prin respect fata de mediu si solidaritate sociala, avandu-i co-finantatori pe Up Romania si Fundatia Up.

In a doua editie a programului, asociatia va dona 500 de computere revalorizate pentru sprijinirea educatiei si a incluziunii in comunitatile defavorizate. Pana pe 21 octombrie 2018, scolile, liceele, gradinitele, organizatiile non-profit si institutiile publice sociale care au nevoie de calculatoare isi pot inscrie in concurs proiectele de educatie, formare sau integrare folosind formularul online disponibil pe platforma www.educlick.ro.

“Fundatia Up s-a asociat cu Up Romania pentru a sustine dezvoltarea puterii de a actiona autonom in sfera educatiei si pentru a permite initiatorilor de proiecte educative inovatoare, care vizeaza dezvoltarea de competente digitale si incluziunea sociala sa aiba acces la programul Educlick – Dam click pe Romania! implementat de Asociatia Ateliere fara Frontiere, dand astfel posibilitatea persoanelor defavorizate sa acceada la o educatie digitala si la informare”, a declarat Thomas DELPECH, Délégué Général Fondation d’Entreprise Up.

Echipamentele donate prin programul “Dam click pe Romania” au fost colectate de catre Ateliere Fara Frontiere de la companii responsabile si au primit o noua viata in atelierul de insertie Reconect, fiind reconditionate de catre persoane in dificultate aflate intr-un parcurs de insertie. Calculatoarele sunt livrate complete (unitate centrala si monitor, tastatura si mouse), dispun de garantie si de software-ul necesar unei bune utilizari.

In 10 ani, Ateliere Fara Frontiere a donat  peste 12 000 de calculatoare complete catre un numar de peste 2000 de scoli, gradinite, biblioteci si muzee, asociatii si institutii sociale, de care se bucura peste 380 000 de beneficiari, majoritatea copii si tineri.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.