Ateliere Fara Frontiere doneaza inca 500 calculatoare prin ASSOCLIC

Ateliere Fara Frontiere lanseaza editia a doua a programului ASSOCLIC din acest an si aloca 500 de calculatoare complete cu misiunea de a reduce decalajul informatic si de a sprijini categoriile defavorizate cu echipamente IT&C reconditionate in atelierul propriu. Termenul limita de inscriere pentru a doua etapa ASSOCLIC este 31 august, urmand ca proiectele sa fie evaluate de un juriu format din parteneri Ateliere Fara Frontiere. Rezultatele acestei etape vor fi afisate pe 14 septembrie.

“Criteriile de evaluare ale proiectelor ce vor fi inscrise in aceasta etapa sunt pertinenta proiectului, impactul social si local, impact educativ, impact economic si profesional, perenitatea proiectului si aprecierea globala”, spun reprezentantii Ateliere Fara Frontiere.

Pentru aceasta etapa ASSOCLIC pot aplica organizatii neguvernamentale (asociatii, fundatii, federatii), scoli, licee, institutii de invatamant acreditate (facultati/universitati), gradinite, muzee de stat, biblioteci de stat si institutii sociale care prezinta un proiect intr-unul din domeniile eligibile: educaţie prin acces la IT&C, integrare/reintegrare – care stimuleaza autonomia persoanelor asistate prin acces la tehnologie, formare prin acces la IT&C sau alte proiecte care vizeaza un impact social in comunitate.

A doua etapa din 2012 a programului ASSOCLIC este realizata cu sprijinul partenerilor financiari: Apa Nova si BRD Groupe Société Générale.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.