Au fost desemnati castigatorii programului Bursele COSMOTE

Incepand din acest an, alti 5 studenti in anul I vor beneficia de suport financiar pe durata studiilor universitare. Ei vor primi lunar burse in valoare de 150 de euro,  pe o durata de 9 luni (octombrie-iunie) pe an.

Castigatorii celei de-a doua editii a Burselor COSMOTE de anul acesta sunt: Samsonescu Daniela din Suceava, studenta la Universitatea “Stefan cel Mare” Suceava – Facultatea de Horticultura, Balan Elena-Lavinia din Iasi, studenta la Universitatea de Medicina si Farmacie “GR. T. Popa” Iasi – Medicina Generala, Panoschi Cristina-Laura din Neamt, studenta la Academia de Studii Economice si la Universitatea Bucuresti – Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, Miron Victor-Daniel din Tecuci, student la Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila”- Facultatea de Medicina Generala si Neatu Diana-Andreea din Giurgiu, studenta la Academia de Studii Economice, Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica.

“Suntem incantati sa descoperim si anul acesta tineri talentati, dedicati comunitatii, pasionati si cu o viziune clara asupra domeniilor in care vor sa performeze. Pot spune ca si in aceasta editie am descoperit studenti cu o mare apetenta pentru studii si care au sanse mari sa obtina rezultate foarte bune in cariera lor. Dorim sa felicitam candidatii pentru rezultatele bune de pana acum si sa le uram sa se bucure de acelasi succes si de acum incolo”, a declarat Ruxandra Voda, Corporate Affairs Manager COSMOTE Romania.

Cea de-a doua editie a Burselor COSMOTE a captat atentia a peste 200 de tineri studenti, care au aplicat in perioada 15 septembrie – 15 octombrie. Dintre acestea  168 de aplicatii au fost validate si luate in considerare pentru alegerea celor 25 de finalisti. Juriul editiei 2011 a evaluat cei 25 de finalisti pe parcursul  a doua zile de interviuri, urmate de desemnarea celor 5 castigatori.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.