Au inceput inscrierile la Gala Nationala a Voluntarilor, editia 2014

Gala VoluntarilorFederatia VOLUM, alaturi de partenerii sai, a dat startul nominalizarilor la cea de-a patra editie a Galei Nationale a Voluntarilor, competitie nationala ce premiaza meritele voluntariatului din toate domeniile de activitate. Competitia Gala Nationala a Voluntarilor, editia 2014 este realizata cu sprijinul Federatiei Fundatiile Comunitare din Romania (FFCR), a Ministerului Tineretului si Sportului si Agentiei Nationale pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Dezvoltarii Profesionale din Romania (ANPCDEFP). La fel ca in editiile precedente, competitia va fi sustinuta de catre cei opt Ambasadori ai Voluntariatului in Romania: Raed Arafat, Margareta Paslaru, Damian Draghici, Marius Manole, Irina Pacurariu, Calin Goia, Valeria Racila Gala_Voluntarilor_2012von Groningen si Zoli Toth.

Timp de patru saptamani (8 octombrie-31 octombrie 2014), organizatiile neguvernamentale si institutiile publice care lucreaza cu voluntari, precum si companiile care isi implica angajatii in proiecte de voluntariat sunt invitate sa isi nominalizeze favoritii, accesand www.galavoluntarilor.ro

Competitia premiaza si aduce recunoastere publica voluntarilor, proiectelor de voluntariat, coordonatorilor de voluntari si centrelor de voluntariat din intreaga tara. Nominalizarile se realizeaza exclusiv online folosind portalul inscrierilor, pana la data de 31 octombrie 2014. Nominalizatii trebuie sa-si fi derulat activitatea pe durata anului 2014 sau sa faca parte din proiecte aflate in derulare, cu conditia ca acestea sa fie suficient de avansate pentru a permite raportarea unor rezultate preliminare concrete.

Procedura de jurizare include analiza juriului extern Federatiei VOLUM, precum si votul publicului. Castigatorii vor fi anuntati public si premiati in data de 12 decembrie 2014, la Gala Nationala a Voluntarilor.

Gala Nationala a Voluntarilor este cel mai amplu eveniment anual de premiere a meritelor voluntariatului din intreaga tara, moment ce ofera o binemeritata recunostere publica a oamenilor care daruiesc in mod constant din timpul, energia si abilitatile lor pentru a-i ajuta pe cei aflati in dificultate.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.