Auchan Romania a lansat primul sau Raport de Dezvoltare Durabila

Auchan Romania a lansat primul sau Raport de Dezvoltare Durabila, aferent anului 2012. Raportul sintetizeaza principalele actiuni si proiecte realizate de companie in cadrul Politicii de Responsabilitate Sociala si de Mediu. Aceasta este construita pe 4 mari axe, respective: Angajator responsabil, Relatii echilibrate si durabile cu partenerii si clientii, Protejarea mediul inconjurator si Dezvoltarea de proiecte de solidaritate sociala. In 2012, in magazinele Auchan s-au colectat 44 de tone de PET– uri si s-au valorificat 4.800 de tone de deseuri, adica, 48% din totalul de 10.000 de tone produse. Conform raportului, compania are o relatie o relatie echilibrata cu toti colaboratorii sai. In 2012 in magazinele Auchan au fost anjagate 57 de persoane cu dizabilitati. De asemenea, compania a oferit 83.000 de ore de formare pentru angajati si a reusit sa formeze 1.790 de colaboratori in economisirea energiei si alti 1.804 de colaboratori in gestionarea deseurilor.

“Suntem o companie preocupata de reducerea amprentei ecologice, de promovarea alimentatiei sanatoase, implicata in activitati de solidaritate sociala, dar, in acelasi timp, dornica de a oferi tuturor o sansa la reusita si de a fi un partener loial pentru furnizorii sai. In cadrul Viziunii noastre comune: „Imbunatatirea puterii de cumparare si a calitatii vietii unui numar cât mai mare de clienti, alaturi de colaboratori responsabili, profesionisti, pasionati si apreciati”, Auchan România isi reafirma ambitia de a fi o companie responsabila care are la baza trei valori fundamentale: incredere, implicare si dezvoltare”, sustine Patrick Espasa, Director General Auchan Romania.

Totodata, compania a lansat si Politica de Localism, prin care se comercializeaza o oferta semnificative de produse locale si regionale pentru a raspunde nevoilor clientilor si pentru a contribui la dezvoltarea economica locala. Pentru mai multe informatii cititi mai jos raportul integral.

Raport Dezvoltare Durabila Auchan RO 2012

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.