Auchan Romania deruleaza campania „Si mama recicleaza!” in 20 de hypermarketuri din tara

Auchan - Aparat  de colectare doze aluminiu 1Cu sprijinul Auchan Romania, Can Pack Recycling si Asociatia Alucro deruleaza campania „Si mama recicleaza!”, un proiect menit sa incurajeze reciclarea dozelor de aluminiu in randul publicului roman. Campania presupune facilitarea accesului consumatorilor la aparate speciale de colectare a dozelor uzate de aluminiu, amplasate in douazeci de hipermarketuri Auchan din tara si alte locatii cheie. Douazeci si trei de astfel de aparate tehnologizate au fost achizitionate in total de catre Can Pack Recycling in cadrul campaniei, in urma unei investitAuchan - Aparat de colectare doze aluminiu 2ii de 200.000 de euro.

Andreea Savulescu - AuchanDupa ce am lansat primul aparat automat de colectare a pet-urilor in anul 2011, ne bucuram sa aducem  in 20 de hipermarketuri Auchan aparate de reciclare a dozelor de aluminiu. Incepand de astazi, clientii Auchan pot contribui la un mediu inconjurator mai curat prin reciclarea dozelor de aluminiu. Acest program se inscrie in cadrul actiunilor importante pentru protejarea mediului inconjurator care au drept scop gestionarea deseurilor, alaturi de alte actiuni care intaresc politica de dezvoltare durabila a Auchan Romania – economisirea resurselor naturale, oferirea la vanzare a unor produse care protejeaza mediul, promovarea actiunilor de responsabilitate sociala si de mediu, vanzarea produselor vrac prin oferirea gamelor variate de produse vandute in acest sistem” a declarat Andreea Savulescu, Manager Comunicare Externa Auchan Romania.

„Si mama recicleaza!” include si un mecanism de rasplata pentru consumatorii care vor colecta dozele de aluminiu in aparatele dedicate campaniei. Astfel, in functie de optiunile pe care le vor alege la fata locului, cei care vor folosi aparatele din Auchan vor putea primi vouchere de cumparaturi avand o valoare ce reprezinta totalul dozelor introduse (fiecare doza valoreaza 4 bani) sau un premiu instant. La cel putin cinci doze colectate, participantii pot opta pentru un bilet de tombola care ii inscrie automat in extragerea pentru un premiu saptamanal sau lunar. In plus, consumatorii vor putea dona suma echivalenta dozelor introduse in aparat Asociatiei Non Profit Alucro, pentru programul Every Can Counts.

Campania „Si mama recicleaza!” se deruleaza pe o perioada de un an, in intervalul 30 iunie 2016 – 30 iunie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.