Autovit.ro: “Masinutele Bucuriei” inca mai asteapta donatori de jucarii

Pana pe 15 decembrie, cei care doresc sa faca o bucurie de Craciun copiilor aflati in grija SOS Satele Copiilor o pot face donand masinute si alte jucarii. Campania Masinutele Bucuriei, initiata de Autovit.ro, in parteneriat cu Carrefour Romania, a reusit pana acum sa colecteze sute de masinute si jucarii pentru cei mici. Lansata din dorinta de a contribui la dezvoltarea armonioasa a celor 1000 de copii aflati în evidenta SOS Satele Copiilor, dar si de a face o bucurie celor mai putin norocosi, campania Masinutele Bucuriei se desfasoara inca din luna octombrie. Doritorii pot lasa jucarii in spatiile special amenajate din incinta magazinelor Carrefour Orhideea, Baneasa, Militari, Berceni, Colentina si Vitantis.

“Copiii din familii devaforizate au nevoie de susținere pentru a se dezvolte armonios. Ne bucuram ca avem ocazia sa aducem propria contributie si sa sprijinim cauza Asociatiei SOS Satele Copiilor. Invitam publicul sa ni se alature pentu a creste impreuna numarul masinutelor si jucariilor colectate, si astfel numarul copiilor care se vor bucura de acestea”, a declarat Mihai Cune, Business Manager Autovit.ro.

Jucariile donate, de la masinute, papusi, puzzle-uri sau alte jocuri, trebuie sa fie intr-o conditie buna fie ca acestea sunt noi sau second-hand. Acestea vor fi sortate si igienizate, urmand sa fie daruite de Craciun copiilor de la SOS Satele Copiilor.

Asociatia SOS Satele Copiilor implementeaza proiecte nationale de integrare, educare si consiliere pentru copii care provin din familii defavorizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.