Autovit.ro si Carrefour au colectat 8000 de jucarii pentru copiii defavorizati

Campania “Masinutele Bucuriei”, initiata de Autovit.ro alaturi de Carrefour Romania, a reusit sa stranga peste 8000 de jucarii. Acestea vor fi daruite copiilor de la SOS Satele Copiilor din Bucuresti, Bacau si Sibiu, precum si copiilor care locuiesc impreuna cu famillile biologice, dar beneficiaza de serviciile educationale si de consiliere oferite de asociatie. Timp de aproape doua luni, sute de bucuresteni au venit in cele sase hipermarketuri Carrefour din Bucuresti (Carrefour Orhideea, Baneasa, Militari, Berceni, Colentina si Vitantis) pentru a dona jucarii copiilor defavorizati. Jucariile colectate vor fi distribuite in Ajunul Craciunului celor aproximativ 1.000 decopii aflati in grija Asociatiei SOS Satele Copiilor.

“Suntem bucurosi ca initiativa Autovit.ro a reusit sa sensibilizeze foarte multi oameni care, in preajma sarbatorilor, s-au gandit si la copiii mai putin norocosi. Suntem foarte incantati de numarul impresionant  de jucarii pe care le-am strans. Speram sa putem aduce bucurie in sufletele micutilor de la SOS Satele Copiilor sisa le oferim astfel o sansa pentru o dezvoltare armonioasa.Multumim tuturor partenerilor si donatorilor care ne-au sprijinit in acest demers!”, a declarat Mihai Cune, Business Manager Autovit.ro.

Asociatia SOS Satele Copiilor implementeaza proiecte nationale de integrare, educare si consiliere pentru copii care provin din familii defavorizate.

Campania s-a desfasurat in perioada 21 octombrie – 15 decembrie si s-a bucurat si de sprijinul gradintelor “Just4Kids” si Bambi Step by Step.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.