Avicarvil a donat rechizite copiilor angajatilor de la Oltchim

Avicarvil, companie parte a grupului de firme Carmistin, a donat rechizite copiilor angajatilor de la Oltchim. Initiativa face parte din programul “Copiii sunt speranta si bucuria noastra!”, prin care se doreste sustinerea copiilor angajatilor Oltchim. Astfel, chiar pe platforma combinatului, reprezentantii companiei Avicarvil si ai brandului LaProvincia au daruit peste 400 pachete de rechizite angajatilor care au copiii elevi in clasele I-IV. Actiunea a fost in semn de solidaritate cu situatia grea cu care se confrunta parintii lor si pentru a-i sprijini in activitatea scolara.

“De ani buni ne-am implicat in proiecte care sprijina copiii si mai ales dezvoltarea lor in institutiile educationale. Ne-am dorit sa demaram campania Copiii sunt speranta si bucuria noastra!, dat fiind politica noastra de asumare a responsabilitatii sociale, dar si contextul actual, cand angajatii Oltchim trec prin situatii extreme de dificile. In acest sens, am vrut sa-i sprijinim pe copiii acestora si sa le oferim posibilitatea de a merge la scoala complet echipati, cu toate rechizitele necesare pentru un nou an de studiu. Noi credem ca doar investind in tanara generatie comunitatea noastra va reusi sa se dezvolte armonios si sa prospere”, a declarat Iustin Paraschiv, proprietarul grupului Carmistin.

Sustinerea tinerei generatii, prin incurajarea copiiilor sa urmeze cursurile scolare, este una dintre directiile de implicare a companiei Avicarvil in dezvoltarea comunitatii locale din judetului Valcea.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.