Avocati din 7 tari, voluntari pe santierul Habitat din Cluj

In aceasta saptamana,  15 avocati proveniti din sapte tari europene continua lucrarile de constructie la noua locuinta a unei familii de tineri, in Dezmir, judetul Cluj. Membrii echipei AG Alliance fac parte din compania de avocatura Addleshaw Goddard si din companii partenere din Italia, Franta, Marea Britanie, Irlanda de Sud, Germania, Norvegia si Suedia. AG Alliance este alaturi de Habitat Cluj pentru al treilea an consecutiv..

“Prima zi pe santier a fost pur si simplu incredibila: a fost multa distractie, desi a fost foarte cald. Toti am lucrat din greu, dar cu zambetul pe buze. Pentru mine este o oportunitate foarte buna sa ne cunoastem mai bine si, mai important, sa ajut familia sa isi construiasca locuinta la care viseaza”, a marturisit Jason Druker, in varsta de 25 de ani, avocat al companiei Addleshaw Goddard din Marea Britanie, dupa prima zi de lucru pe santierul Habitat din Dezmir.

Cei 15 voluntari, cu varste cuprinse intre 25 si 39 de ani, vor contribui cu 680 de ore de voluntariat la locuinta tinerei familii. In cele cinci zile de lucru, ei vor continua lucrarile la acoperisul noii locuinte, acoperis inceput de cei 40 de membri ai companiei Addleshaw Goddard in saptamana precedenta. Acoperisul este in acest moment ridicat in proportie de 10% si se doreste ca pana la sfarsitul saptamanii sa fie complet finalizat de echipa AG Alliance.

Habitat Cluj a demarat proiectul „Primii pasi spre ACASA!” in aprilie 2012. Pana in acest moment noua casa este construita in proportie de 35%. La constructia acestei locuinte au contribuit trei echipe internationale din Norvegia, Irlanda de Nord si Marea Britanie si o echipa nationala de la compania Lafarge Romania. Pana la sfarsitul acestei saptamani, casa va fi finalizata in proportie de 45%.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.