AVON a coafat gratuit peste 400 de femei din satul Valea Parului – Buzau

Salonul AVON_satul Valea Parului 2 AVON a coafat, gratuit, peste 400 de femei din satul Valea Parului – Buzau, din dorinta de a transmite ca frumusetea nu are loc sau varsta si merita sa fie descoperita, chiar si in locuri neasteptate. Aproximativ 50% dintre femeile din Romania traiesc la sat, conform Institutului National de Statistica.

Valea Parului este satul din judetul Buzau, comuna Beceni, care a devenit zona zero a frumusetii si in care, toate femeile erau coafate de stilisti.

In curtea Caminului Cultural, timp de 12 ore, peste 400 de femei de toate varstele au fost rasfatate de o echipa completa de 25 de stilisti, care au oferit coafuri si sfaturi de ingrijire a parului.

Mai mult, AVON a amenajat si un studio foto profesionist la fata locului, pentru a oferi femeilor coafate bucuria de a-si celebra frumusetea. Iar pentru a asigura frumusetea parului si acasa, AVON a oferit cadou femeilor din sat peste 1000 de produse pentru par din gama Advance Techniques.

In cursul zilei au avut loc si ateliere educative, in care specialistii au oferit sfaturi de ingrijire a parului, dar si cursuri de business & dezvoltare a carierei sustinute de reprezentanti AVON. Antonia_Valea Parului

La eveniment a participat si ANTONIA, celebra cantareata si ambasadoare a produselor de ingrijire a parului Advance Techniques by AVON, care a impartasit secretele frumusetii parului ei.

Evenimentul AVON pentru Valea Parului a fost organizat din dorinta de a transmite ca frumusetea nu are loc sau varsta si merita sa fie descoperita, chiar si in locuri neasteptate. Potrivit datelor facute publice de Institutul National de Statistica, aproximativ 50% dintre femeile din Romania traiesc in mediul rural – iar AVON crede ca si ele merita sa fie recunoscute pentru frumusetea lor.

In plus, AVON a oferit o transformare completa pentru 10 femei din sat, pe care le-a numit ambasadoare, si care au fost rasfatate cu sesiuni de machiaj, vopsit, coafat, styling vestimentar si o sedinta foto profesionista. AVON va organiza o expozitie foto digitala dedicata, in care va celebra frumusetea femeilor din satul Valea Parului.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.