AVON doneaza 1,7 tone de produse de igiena pentru centrele de carantina din Bucuresti

AVON DONEAZAAVON Romania doneaza 1,7 tone de produse de igiena personala (sapunuri lichide si geluri de dus) pentru centrele de carantina din Bucuresti, alaturându-se astfel eforturilor de limitare a efectelor COVID-19 în Romania.

De asemenea, compania va contribui si cu o donatie în bani pentru achiziția testelor de confirmare a virusului COVID-19, care vor merge catre Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Sf Parascheva Iași.

“Sprijinim eforturile locale de gestionare a situatiei actuale si contribuim cat se poate de rapid cu produse de ingrijire care sa ajute la pastrarea igienei personale, acolo unde este cea mai mare nevoie de ele: in centrele de carantina si in spitale. Credem ca in astfel de momente este vital sa ne ascultam nevoile si sa ajutam la acoperirea lor. Colaborarea dintre companii, institutii si societatea civila este mai importanta ca oricand”, a declarat Andreea Moldovan, General Manager SEE AVON.  

Donațiile companiei se deruleaza prin intermediul Fundației Prețuiește Viața, fondată de Andreea Marin, care a lansat vineri, 13 martie, o campanie de identificare a nevoilor sistemului sanitar în contextul epidemiei de COVID-19 și de acoperire a acestora cu sprijinul societății civile și al companiilor private.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.