Avon si Kanal D au strans 62000 euro la teledonul O mamografie, o viata salvata!

Inca 2.200 de mamografii gratuite vor fi realizate in cadrul Programului national de depistare precoce a cancerului la san, derulat de Avon, in parteneriat cu Fundatia Regina. Fondurile necesare suplimentarii bugetului initial, respectiv 62.000 de euro, au fost stranse in urma teledonului “O mamografie, o viata salvata”, organizat de Avon și Kanal D. Initial, campania prevedea realizarea a 2.500 de mamografii gratuite, insa prin suplimentarea cu 2.200 de mamografii cele peste 4.700 de femei care s-au inscris in program pe site-ul www.stopcancerlasan.ro, vor putea beneficia de control gratuit.

Evenimentul-maraton de tip teledon, difuzat sambata, 3 noiembrie, intre orele 21.00-24.00, a fost prezentat de Andreea Marin Banica, Ambasador Campania pentru Sanatatea Sanilor. La eveniment au participat atat vedetele Kanal D, cat si alte personalitati care au dorit, cu acest prilej, sa-si exprime solidaritatea fata de femeile din Romania.

Campania “O mamografie, o viata salvata” va continua timp de inca doua saptamani. Pentru a face o donatie sa sprijiniti lupta impotriva cancerului la san puteti trimite un SMS cu textul “Donez” la 8835- gest care inseamna o donatie de 2 euro (nu se percepe TVA).

Cancerul la san este a doua cauza de mortalitate la femei, dupa cancerul pulmonar, una din opt femei riscand sa dezvolte cancer la san. In Romania, in fiecare an sunt diagnosticate peste 6.000 de femei cu cancer la san. Un simplu control iti poate salva viata. Medicii sustin ca descoperit la timp cancerul este vindecabil in proportie de 94%.

Pentru mai multe informatii click AICI

 

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.