Connect with us

Hi, what are you looking for?

Featured

AVON si Kaufland Romania continua caravana nationala de ecografii mamare gratuite

KV_CancelCancer_AVONAVON si Kaufland Romania continua si anul acesta #CancelCancer –  caravana nationala de ecografii mamare gratuite.

Incepand cu 31 iulie, femeile sunt indemnate sa spuna Cancel Cancer si sunt invitate sa beneficieze de o consultatie medicala gratuita in cele 16 orase incluse in caravana medicala de anul acesta.

Este al patrulea an in care doua branduri responsabile si puternic implicate in campanii sociale isi unesc fortele pentru o cauza nobila: reducerea mortalitatii cauzate de depistarea in stadii terminale a cancerului de san.

„Intreaga lume trece printr-o perioada extrem de dificila din toate punctele de vedere, in care trebuie sa avem grija de noi, de cei dragi, dar si de comunitatea larga; in care purtarea unei masti de protectie si spalatul mainilor reprezinta gesturi de pretuire a celor din jur, iar implicarea companiilor este esentiala pentru a traversa mai usor aceste momente. Kaufland Romania a inteles ca acest an este despre sanatate inainte de toate. Suntem bucurosi ca putem fi alaturi de AVON si in 2020, oferind consultatii senologice gratuite in parcarile magazinelor noastre din tara”, a declarat Anna Katharina Scheidereiter, CSR Manager Kaufland Romania.

Un cabinet medical mobil dotat cu ecograf de ultima ora va strabate tara alaturi de medici specialisti care vor oferi consultatii senologice gratuite. Unitatea mobila va fi amplasata in parcarile hipermarketurilor Kaufland din fiecare localitate, unde va stationa timp de trei zile.

„CancelCancer este despre ambitia si perseverenta de a duce mai departe o initiativa sociala, despre a ne uni fortele si gandurile bune pentru a demonstra ca implicarea poate schimba in roz orice statistici nefavorabile. Contextul pandemic este unul extrem de dificil pentru toata lumea, insa – pentru persoanele care nu mai pot ajunge la un control medical ori pentru persoanele a caror stare de sanatate depinde de posibilitatea realizarii unui control medical la timp – situatia este dramatica. Alaturi de Kaufland Romania, partenerul nostru, am decis ca este esential sa continuam caravana si anul acesta, luand insa in calcul, cu o rigoare desavarsita, toate masurile necesare pentru prevenirea raspandirii Coronavirus”, spune Andreea Moldovan, General Manager AVON SEE.

CancelCancer reprezinta un manifest pentru sanatate, pentru un stil de viata sanatos si responsabil. Este o initiativa ce isi propune sa mobilizeze femeile pentru a avea grija de sanatatea lor si pentru a se concentra pe preventie.

Romania este tara europeana cu cea mai ridicata mortalitate cauzata de depistarea foarte tarzie (in stadiile 3 si 4) a cancerului la san.

Campania #CancelCancer a fost initiata de AVON cu sprijinul Kaufland in 2017 si este un demers social cu scopul de a imbunatati statisticile, de a educa femeile din Romania si de a transforma preventia intr-un subiect uzual si firesc.

Anul acesta proiectul se desfasoara in trei etape: prima etapa se incheie la mijlocul lunii august, cea de-a doua etapa incepe pe 18 august, iar cea de-a treia etapa este planificata pentru perioada 7 septembrie – 2 octombrie. Peste 1500 de femei vor beneficia, in 2020, de anamneze si ecografii mamare gratuite, iar – in cazul in care este nevoie – si de un voucher pentru mamografie (la una dintre clinicile partenere din fiecare oras).

Mai multe detalii gasiti pe  pagina de Facebook Stop Cancer la San.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

CSR CAFE

Cum cel mai bine se invata din exemple concrete, apreciem ca este important sa comunicam si sa impartasim ceea ce facem, proiectele noastre, modul...

Featured

Kaufland România a selectat cele 14 organizații neguvernamentale care vor primi finanțare în valoare totală de peste 2.245.500 lei, in cadrul celui de-al doilea...

Featured

PENNY a inaugurat, alături de Habitat for Humanity, Centrul Comunitar din Buftea, un spațiu ce va funcționa ca un after-school și va deservi două...

Featured

Sistemul Coca-Cola in Romania (Coca-Cola HBC Romania si Coca-Cola Romania)  a lansat  Meniul Faptelor Bune, cu scopul de a ajuta cat mai multe persoane...